Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunMT2 [4Fun]

Got Banned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer w 100% na plikach derina chodzi o to ze wbijemy i sie pobawimy

raty ustawie jak najwieksze czyli standardowe 1000X to powieksze o 999% :P

bedzie mogli prosic o gm itemki o wszystko :D hamachi:

Nazwa: Got Banned

Nazwa: Got Banned 2

Nazwa: Got Banned 3

hasel nie ma :P

client:

...

serwer tylko dla tych ktorzy chca sie pobawic ;) piszcie na hamachi :P

o rejestracje proscie na hamachi :D

GRACZE KTORZY GRAJA DLUGO NA SERWERZE MOGA DOSTAC GMA DO ZABAWY! :P

jesli tylko ktos chce grac pisze na hamachi a ja odpalam serwer :P poki co mam jeszcze ferie do poniedzialku to moge non stop miec wlaczonego oczywiscie w dzien ;) mysle od 10 do ktorejs tam w nocy zalezy czy bedzie z kim grac :D

ogarne jeszcze tylko kilka rzeczy i mysle ze do 18-19 sie wyrobie

Strony nie robie bo wole recznie dawac passy niz miec jakichs randomow ktorzy gdyby mogli to by mi rozwalili serwer ;D

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Nie polecam.Prezka do kitu+trzeba samemu rozpakować root nie każdy to umie :)

I nie uwazało się w szkole ;/ 100%=1x

jezu czlowieku ty jakis ulomny jestes? wyjdz ja oczekuje ludzi ktorzy chca sie pobawic a nie tylko takich ktorzy licza na wszystko na tacy i zeby bylo wszystko perfekcyjnie

ja uwazalem w szkole bardzo uwaznie i nadal uwazam i wiem ze 100% = 1x nie wiem po co mi to piszesz ;)

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Nic nie opisane - prezentacja nadaje się do kosza. Sam serwer również sięga dna.

Jeśli chcesz się pobawić to kup sobie plastikową łopatkę, wyjdź na zewnątrz, znajdź najbliższą piaskownicę i tam się baw. A jeśli zależy Ci na zabawie przez pryzmat gry komputerowej typu Metin2, zwołaj swoich najbliższych koleżków i baw się z nimi. Mnie naprawdę nie bawi (podejrzewam, że większości również) gra na niedopracowanym syfie, gdzie występuje masa bug'ów. Mam uganiać się za Tobą w grze i prosić o marny item? Gdybyś włożył choć odrobinę pracy w ten serwer... Nie chodzi mi nawet o to, że jest to kompletny gotowiec. Zrobienie głupiej rejestracji przez stronę to 2 minuty roboty.

Nie polecam.

DM2O42N.png

Opublikowano

Po 1 . Dla zabawy no może .

Po 2 . Nazwa Podpierdolona . Jest serwer dedyk Funmt2 który jest już z 3-5 lat nie wiem dokładnie

Po 3 O serwerze nic się nie dowiedziałem

Mógłbym tu napisać jeszcze z 15 innych rzeczy ale po co nie polecam i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...