Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś jest nie tak! Liczę na pomoc

ZoZoleK18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc przechodząc od razu do rzeczy mam bardzo mało fps'ów kiedy gram gry turniejowe czy DT, mam ich zaledwie 10-40. Ustawienia detali i tym podobne mam na najniższych. 

Mój komputer tak się prezentuje:

- Windows 7 Home Premium

- Procesor AMD FX -4100 Quad -Core 4x3,6Ghz

- RAM 8200MB

- NVIDIA GeForce GT 610

- NVIDIA High Definition Audio

Możecie mi powiedzieć co mam zrobić? 3-4 dni temu kupiłem CS GO i na takich fps'ach nie daję radę. Co może być przyczyną?A może czas kupić nowy komputer bo ten już jest słaby?

Opublikowano

Sprzęcior nie powinien być przeszkodą fpsów. Mam gorszy i śmiga mi po +150.
Kolega miał podobny problem, gdy nie pomogła reinstalacja cs-go oraz spójność plików spróbował ccleanerem przeczyścić kompa. Pomogło, lecz jako dodatek zrobił format dysku z systemem. 
Jeśli dalej jest ciężko z fpsami, warto zaktualizować BIOS-a, niektóre gry potrzebują nowszych niż jest. 

Lubisz muzykę? Skróty najlepszych muzyczek znajdziesz tutaj!
https://www.youtube.com/user/MambosMia

Opublikowano

Od początku kiedy zainstalowałem CS GO miałem problemy z fps'ami czyli od 3 dni. Ccleanerem dziś się bawiłem i dużo śmieci nie znalazło. 

Opublikowano

Po aktualizacji sterowników dalej nie ma poprawy: http://scr.hu/2c19/p6yvz

+ Wyskoczył mi stary komunikat z starej rundy, który nie potrafiłem zamknąć w żaden sposób przez całą rundę, powie mi ktoś na przyszłość jak to wyłączyć bo strasznie rozprasza.
Opublikowano

Po aktualizacji sterowników dalej nie ma poprawy: http://scr.hu/2c19/p6yvz

+ Wyskoczył mi stary komunikat z starej rundy, który nie potrafiłem zamknąć w żaden sposób przez całą rundę, powie mi ktoś na przyszłość jak to wyłączyć bo strasznie rozprasza.

To jest zwykły bug. :P Też tak czasem mam i nic na to nie zrobisz. Kiedyś było jeszcze że jak dostaniesz banie to się bugowało że masz krzywy ekran :D 

2a0c2mq.png

Opublikowano

Chyba znalazłem przyczynę. Chodzą tylko 3 rdzenie i są obciążane już przy samej przeglądarce z jedną kartą... To co dopiero się dzieje jak mam włączonego steam'a  z CS GO i do tego teamspeak. I co teraz? Jestem zielony w takich sprawach.

Opublikowano

Chyba znalazłem przyczynę. Chodzą tylko 3 rdzenie i są obciążane już przy samej przeglądarce z jedną kartą... To co dopiero się dzieje jak mam włączonego steam'a  z CS GO i do tego teamspeak. I co teraz? Jestem zielony w takich sprawach.

Napisz temat w odpowiednim dziale to Ci pomogą :P

2a0c2mq.png

Opublikowano

Ciekawe czy jak pomoże to i fps'y pójdą w górę jak nie to dopiero wtedy zrobię aktualizację biosu jeśli wgl jest jakieś nowsze oprogramowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...