Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką wybrać ofertę internetu ?

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na początku korzystania z internetu mam radiówkę, która aktualnie doprowadza mnie do szału... Prędkość pobierania to max 550 kb/s a po południu dochodzi do 300-200 kb/s ? W grach typu cs ping jest czasem 20-30 a nagle skacze do 200-500. Aktualnie szukam porady co do wybrania następnego dostawcy internetu i liczę na waszą pomoc, wymagający raczej nie jestem zależy mi na pobieraniu ~ 1mb/s + ping w grach nie przekraczający 40. Cena musi być do max 55-60 zł, jaka firma oferuję najlepszy internet za stosunkowo najniższą kwotę ? Za najbardziej wyczerpujące odpowiedzi lecą lajki

Opublikowano

bierz z miejscowych dostawcow, pingi są zwykle najnizsze a szybkość jest na przyzwoitym poziomie

jesli nie to upc/netia

Właśnie posiadam taką radiówkę od miejscowego dostawcy i nie jestem z niej zadowolony . Przykład ? Teraz nie mogę odtworzyć filmu na yt... masakra 

Opublikowano

to nie bierz radiowki, proste

podalem ci wiekszych dostawcow, ale to zwykli ci mniejsi sa najlepsi, niskie pingi i niezle predkosci, trzeba po prostu dobrze wybrac

­

Opublikowano

Netia ma bodajże 50mb za 49.90 :) Ale najlepiej zadzwoń sobie na infolinie i spytaj bo też nie wszędzie maja możliwość podpięcia 50mb czy tam 100mb. Także nie pytaj na forum a łap za telefon i dzwon :P W UPC też może być coś ciekawego, tym bardziej że cena którą podałeś to taki standard za internet. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...