Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomocy

k/a/m/i/l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy odpalam cs on pojawia się na sec i znika próbowałem ustawić windowed i reinstalowałem nic.Na starym komputerze działało normalnie kupiłem nowy i nie działa nwm oco chodzi?

Proszę o pomoc!

PS. Pisze że jestem w grze i mam proces odpalony ale nic nie widać na ekranie.Wyłączenie procesu i ponowne odpalenie nic nie daje.

@ref

@Edit Debug: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak

Some features may not be available.
[0129/143726:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
[0129/143748:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
[0129/143838:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
[0129/144246:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
[0129/144322:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...