Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe gry Online

You Love

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam właśnie jak widać nie ma nowych gier typu SFgame .Margonem.itp może by ktoś zrobił jakąś fajną gierkę bo to co teraz gramy na około to po paru miesiącach się nudzi ja grałem parę miesięcy np w sfgame i już nie gram po to mi się znudziło ale oczywiśćie mogę pomóc jak ktoś chce więc jak ktoś robi albo zaczyna albo skonczył to proszę pisać

Pozdrawiam

Opublikowano

Poco takie gowniane gry robic ? To dla mnie marnotraftwo komputera. Nie po to kupiowalem za 3k żeby sobie w polska tibie grać.

Etiam online, solem rpg

Dużo jest takich

Opublikowano

Poco takie gowniane gry robic ? To dla mnie marnotraftwo komputera. Nie po to kupiowalem za 3k żeby sobie w polska tibie grać.

Etiam online, solem rpg

Dużo jest takich

marnotraftwo XDDDDDDDDD

Przeciez nikomu nie bedzie sie chcilo pisac od nowa gre po to by gralo pare ludzi na tym. Pomysly masz grube

Opublikowano

Etiam online, solem rpg

Dużo jest takich

Czemu hejtujesz Tibie :-(?

Chodzi Ci o gry przeglądarkowe czy desktopowe?

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Czemu hejtujesz Tibie :-(?

Chodzi Ci o gry przeglądarkowe czy desktopowe?

Nie hejtuje. Kiedy bylem maly uwielbialem w to grać. Tylko jak to mialem nazwać. "2d polska"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...