Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EXP za odznaki

kozaczenko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry.

Otóż mając "poziom steam 0" postanowiłem sobie go trochę podbić bo miałem zablokowane kilka funkcji i dowiedziałem się, że to może przez ten zerowy poziom. 

Zamieniłem więc skrzynki na komplety kart by zrobić odznaczenie. 

Zrobiłem pierwszą odznakę - za którą powinienem dostać 100pd (a więc awans na 2 poziom) i jakieś inne śmieci. śmieci dostałem, expa nie.

Zrobiłem więc drugi poziom tej odznaki, po której teoretycznie powinienem mieć już 3 poziom steam i znowu to samo, dostałem jakąś zniżkę, jakąś emotikonkę, ale wciąż nie podniosło mi poziomu.

Jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi dlaczego nie dostałem expa za zrobienie odznak? 

**

Zaczęło się od tego, że nagle przestałem mieć możliwość dodawania znajomych i steam zachowywał się jakbym nie miał żadnej gry. Dowiedziałem się, że muszę albo kupić grę w sklepie Steam albo podbić trochę Steam level i zdecydowałem się na to drugie.

Counter Strike Global Offensive jest moją jedyną grą na Steam i w dodatku aktywowałem ją przez "gift code".

Niemniej jednak, gram w CSa od września 2014, a problemy zaczęły się niedawno, jakiś tydzień temu.

**

Liczę na jakąś pomoc, wskazówki, odpowiedzi.

Trzeba dzisiaj nie mieć czasu, żeby jutro mieć czas.

Opublikowano

Najwyraźniej nie da się tego aktywować przez wbijanie lvl. Musisz kupić jakaś grę.

Opublikowano

Nie zrozumiałeś albo ja nie do końca jasno to opisałem.

Jak w ogóle nie dostałem expa za zrobienie odznak, wciąż mam 0 lvl. Zrobiłem odznakę 100xp, potem 200xp więc już powinienem mieć 3 lvl steam, a wciąż mam 0 i to mi chodzi.

Trzeba dzisiaj nie mieć czasu, żeby jutro mieć czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...