Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam emulatora typu "9999999"

Denimek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, słuchajcie mam takie pytanko do was. Mianowicie czy znacie może jakiś emulator, który przeznaczony jest typowo do PVP, gdzie wszystkiego jest po 99999999999, wszystkie bronie w sklepie itp., itd. 

Szukałem trochę na forum, ale nie potrafię chyba szukać bo nie znalazłem, a bym sobie postrzelał tak dla rozluźnienia. Kiedyś grałem na takowym ale nie mogę sobie przypomnieć jak on się nazywał.

Z góry wielkie dzięki za pomoc.

Pozdrowienia do więzienia!

Opublikowano

Siemanko, słuchajcie mam takie pytanko do was. Mianowicie czy znacie może jakiś emulator, który przeznaczony jest typowo do PVP, gdzie wszystkiego jest po 99999999999, wszystkie bronie w sklepie itp., itd. 

Szukałem trochę na forum, ale nie potrafię chyba szukać bo nie znalazłem, a bym sobie postrzelał tak dla rozluźnienia. Kiedyś grałem na takowym ale nie mogę sobie przypomnieć jak on się nazywał.

Z góry wielkie dzięki za pomoc.

Pozdrowienia do więzienia!

Infestation Reborn - Powinno jeszcze dzialać 

­

Opublikowano

Infestation Reborn - Powinno jeszcze dzialać 

Ja wczoraj sciagnąłem, i nie działa, znaczy jak wlaczam launcher to jest try1/try2 i tak dalej

Opublikowano

Nope w samym launcherze tak samo jak kolega wyżej otrzymuję tylko (try 2,3 itd) więc emulator chyba nieaktywny :) szukamy dalej ;p

Opublikowano

Na ten moment dużo emulatorów poupadało i nawet jakby wyszedł emulator tego typu to nikt, by na nim nie grał, bo wszyscy grają albo w InfectZ albo DeadZ. Działa jeszcze LastDay, który kilka miesięcy temu był najbardziej zanym i najlepszym emulatorem typu PVP, ale nawet teraz wymieniona konkurencja go przebija i mało osób gra na LastDay'u. Po za tym coś jest nie tak z anti-cheat'em, gdyż same cheatery tam grają.

Opublikowano

Tak jak up.

Era emu pvp minęła , stawiają serwery , a one padają po tygodniu.

DeadZ ew. InfectZ teraz to jedyne godne uwagi emulatory.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...