Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ace Video: Proszę o opinię

AcePlayingGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!!!

Po blisko 10-ciu latach grania w Cs 1.6 (ze sporymi przerwami) postanowiłem w końcu przerzucić na Global Offensive. Jedną z mega opcji jaką "odkryłem" jest automatyczne nagrywanie demek gier turniejowych - oczywiście podobną opcją było HLTV, ale mimo wszystko to super sprawa.

Postanowiłem również troszkę postreamować i pobawić się w montowanie filmików. Poza tym, że takie montaże to dla mnie wielka frajda, najważniejsze jest, aby to widzom przypadły one do gustu, dlatego też proszę Was o opinię na temat mojego pierwszego nagrania.

Jest to krótki montaż jednego z Ace'ów jakie udało mi się zdobyć w mojej krótkiej karierze GO.

Podczas montowania oglądam te same sceny, jak i całość wielokrotnie dlatego ciężko jest mi obiektywnie ocenić cały układ. Dla kogoś kto ogląda go pierwszy raz może wydawać się zbyt chaotyczny i ciężki do ogarnięcia - prosiłbym opinię na ten temat. Również na temat jakości, ogólnego montażu i muzyki. Kwestię skilla (zarówno mojego jak i przeciwników) proszę pominąć :D Silver 4 power :)

Z góry dzięki! 

https://www.youtube.com/watch?v=qzGY45SZb54

Opublikowano

Dzięki wielkie :) Mam trochę problemów dalej z obróbką, ucieka mi jakość, ale teraz skupiam się na Twitchu... a tam to dopiero jest ustawień... masakra. Do zobaczenia na Cs'ie!

Opublikowano

Jak na pierwszy edit to ok, trochę długie i mało dynamiczne cinematicsy. Zabrakło też ukrycia hudu, możesz zrobić to tą komendą:

cl_draw_only_deathnotices 1

I za duże black barsy, no ale jak kto woli. GL. 

he?

Legenda
Opublikowano

Niektóre przejścia są mierne jak dla mnie (chodzi o czas ich trwania), sama akcja ok i gratuluje. 9/10.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Jak na pierwszy edit to ok, trochę długie i mało dynamiczne cinematicsy. Zabrakło też ukrycia hudu, możesz zrobić to tą komendą:

cl_draw_only_deathnotices 1

I za duże black barsy, no ale jak kto woli. GL. 

Podpinam sie pod wypowiedź kolegi i oczywiście mógł byś zmienić muzyke ale to kwestia gustu :]

Opublikowano

Ooo proszę ile osób się odezwało :D Super, dzięki wielkie! 

W sumie ciężko coś ciekawego znaleźć w darmowej bibliotece muzyki YouTube - ale tę plejlistę pewnie z czasem zastąpię - o ile to wszystko jakoś się rozwinie. Także dzięki!

A opcja z HUD-em bardzo mnie ciekawi. Zastanawiałem się długo czy go usunąć (wiedziałem jak to zrobić, ale dzięki :D!). Widywałem filmiki zarówno z HUDem jak i bez i ciekawi mnie jaka jest Wasza opinia? Z, czy bez?

Ogólnie w przyszłości planuję robić filmiki z Ace'ami w stylu - dwa trzy cinematsy, bardzo szybkie podsumowanie 5ciu killi z muzyką i przejście na zwykłe, nieedytowane (najwyżej przyśpieszone w nudniejszych momentach) pełne rozegranie Ace'a z mojej perspektywy (na tym filmiku tego nie zrobiłem ze względu na małym problem, otóż Sony Vegas importuje mi tylko połowę dźwięku w moich video WTF oO). 

Bardziej dynamiczne i mocniej edytowane będą fragmovie, ale do tego trzeba więcej materiału i lepszą muzykę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...