Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem minecrafta

efojoi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż gdy włączam minecrafta , wchodze na jakiś serwer np. mchc albo hiplay , to gdy pogram tam z 20 min i wyjde musze resetować mc ponieważ gdy próbuje wbić na jakiś serwer mc sie crashuje :/ A na dodatek to gdy zresetuje minecraft 4/5/6 razy to mam max. 15 fps ;///// Jest jakiś spobób na to? 
Dzia za odpowiedź , i jak zły dział to przenieść xD

Opublikowano

Jeżeli występuję Ci crash Minecrafta to przeinstaluj go. Co do Twojej małej ilości FP'S, to wykonaj te sposoby co napiszę pod spodem:

Wyłączaj zbędne programy na komputerze.

Wgraj Optifine jeżeli jeszcze go nie wgrałeś (zawsze dodaję trochę FP'S w górę).

Przeczyść komputer od środka z kurzu

Zmniejszaj w ustawieniach Minecrafta grafikę i renderowanie

Tutaj dodatkowo podsyłam Ci poradnik jak osiągnąć więcej FP'S w Minecraft:

Opublikowano

... Chodzi mi głównie o to , że gdy wejde na mc , wbije na serwer , pogram do 20 min i musze resetować minecraft'a bo się crashuje.. 
Gdy wyłączam próbuje w menadżerze zadań wyłaćzyć proces "java.exe" bo to jest minecraft . Jednak nie zawsze moge to wyłączyć .. 

Opublikowano

... Chodzi mi głównie o to , że gdy wejde na mc , wbije na serwer , pogram do 20 min i musze resetować minecraft'a bo się crashuje.. 

Gdy wyłączam próbuje w menadżerze zadań wyłaćzyć proces "java.exe" bo to jest minecraft . Jednak nie zawsze moge to wyłączyć .. 

Jaki masz komper i łącze.

Możliwe ze za słaby sprzęt lub łącze 

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...