Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy banuja jeszcze za bola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście, że prawda, sam w tym riotowi pomagam, nagrywając filmy gdy widzę pajaca z bolem i wysyłając je do supportu :) Od perma do 2200 roku nie uciekniesz Drogi bękarcie Beliara.

Opublikowano

Nie niedostaniesz

siema niegram juz 2 miechy bo sie boje bez bola grac ze przegram i spadne a slyszalem za banuja za karzdy skrypt nawet na syndre czy to prawda????????

Nie dostaniesz bana dopóki nie używasz exploitów.

Oczywiście, że prawda, sam w tym riotowi pomagam, nagrywając filmy gdy widzę pajaca z bolem i wysyłając je do supportu :) Od perma do 2200 roku nie uciekniesz Drogi bękarcie Beliara.

Proszę wyjdź z tego działu. Utrudniasz mi prace. I straszysz ludzi banem.

Problem z BoL'em ? Pisz do mnie. ;P

Opublikowano

Bardzo się cieszę, że jestem w stanie utrudnić Ci pracę. Nie okłamuj naiwniaków brakiem banów :) Każdego z was to czeka prędzej czy później, wczoraj już poszedł jeden filmik do supportu, który nagrałem, kiedy gościu próbował skryptować Xerathem :)

Pozdrawiam Eugeniusz.

Opublikowano

Bardzo się cieszę, że jestem w stanie utrudnić Ci pracę. Nie okłamuj naiwniaków brakiem banów :) Każdego z was to czeka prędzej czy później, wczoraj już poszedł jeden filmik do supportu, który nagrałem, kiedy gościu próbował skryptować Xerathem :)

Pozdrawiam Eugeniusz.

Bez exploitow to może jedynie dostać Bana na tydzień za Elo Busting - np . 15 lvl a gra jak challenger. A gówniane rito nic mu nie udowodni.

Pozdrawiam @igor30m

Opublikowano

Pozdrawiam Eugeniusz.

Kolego gram na bolu vip paid scripts i L# od roku, jeszcze zadnego bana nie dostalem, a nawalam caly czas na cassiowhooping, evadeee, revolting, xerath by hellsing, jinx by sebastin1k + baseult <3

Opublikowano

Nie niedostaniesz

Nie dostaniesz bana dopóki nie używasz exploitów.

Proszę wyjdź z tego działu. Utrudniasz mi prace. I straszysz ludzi banem.

Nie dostaniesz nie uzywajac exploitów ? http://scr.hu/4ric/sh7ch

coś jeszcze znawco ?

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

@BestHooks wlasnie wchodze na konto i mam bana , nie uzywalem exploitow only L# WTF

To screen z konta kolegi ja tego gówna nie uzywam xD ani nie uzywalem wbiłem na forum zeby sie z was pośmiać ;]

~BestHooks

Opublikowano

Bez exploitow to może jedynie dostać Bana na tydzień za Elo Busting - np . 15 lvl a gra jak challenger. A gówniane rito nic mu nie udowodni.

Pozdrawiam @igor30m

Ty zes chyba nie widzial tematu jak pol Mpc plakalo, bo bana dostalo za Nic.

Fajna masz prace btw. Jesli ty to widzisz jako prace ._.

BoL bannable chociaz jeszcze nie w tym patchu. Lepiej nie cheatowac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@BestHooks wlasnie wchodze na konto i mam bana , nie uzywalem exploitow only L# WTF

L# jest niedopracowany i łatwo go wykryć.

Opublikowano

BoL Vip  jest niewykrywalny ?? czy bany za niego też lecą?

bo za L# to dostałem :/

Skończ cheatować buraku jeden ban nie wystarczy graj uczciwie skilla brakuje ? żeby uczciwie grać ?

~BestHooks

Opublikowano

Nie dostaniesz nie uzywajac exploitów ? http://scr.hu/4ric/sh7ch

coś jeszcze znawco ?

Grałem z Tobą !!! Sorry musiałem bo spodobał mi się Twój nick w grze, OP Supp. Pozdrawiam. 

Co do tematu, to za Bola bany nie polecą, ponieważ jest niewykrywalny na chwilę obecną. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Skończ cheatować buraku jeden ban nie wystarczy graj uczciwie skilla brakuje ? żeby uczciwie grać ?

Widziałeś na jakim forum siedzisz? Jeśli nie to przypomnę ci że o cheatach do gier w większości.

@top

Ja grałem długi czas na BoLu i nie wyłapałem do tej pory za to. Żadnego bana na koncie nie miałem nawet na godzinę :P

Za L# wiem że ludzie podostawali

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...