Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginy/skryptu na ragni 1.7.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie poszukuje takiego pluginu :P

Pluginy które odpadają :

- AzRank (Ma range na czas ale komendy zostają ;-; i nie ma go na 1.7.2)

Tyle odpada xdd jak mam robić te czasowe w permissionsex to mam pytanie jaka komenda

jak jej używać jak ją przypisać ;-; jakimi foramtami się posługują czy minutami czy sekundami

czy dniami czy miesiącami czy latami :p

Proszę o nie stosowanie komenatrzy wyjdź jak i spamowanie weź AzRanka będą zgłaszne jako spam :P

Jak mi podacie plugin proszę o ty by plugin był na 1.7.2 napisane jakie inne pluginy powinny być

aby działał a nie tylko on można podwać inne linki itd ale proszę nie AzRanka ten plugin jest stary i do dupy :)

Pzdr :D od Damiego xD

Jak czyta to mod lub ktoś zmiencię z *ragni na *rangi xdd sory :/

Pomogłem ??

Nie bądź żyd daj mi

like <333 

Opublikowano

AzRank 1.2.5 dziala na 1.7.2 poprawnie, ale pex sie wali. Ja to probuje naprawic u siebie, ale jak mi sie nie uda, to zmienie pexa.

Pluginy podobne do pexa:

PermissionsBukkit

GroupMenager

39740

http://www.mclista.pl/39740

Daj diamencika ;)

Opublikowano

@KeVin000 Tak wiem :/ znam te 2 pluginy ale w permission bukkit mam jakieś problemy :P Bo konfiguruje a tu komend nie ma xdd  Zobacze jeszcze group manager ale nw czy jest dobry :v a pex nie działa z azrankiem ;-; nawet z valut nie polecam go :D u mnie ranga jest pewien czas znika a potem komendy zostająxD

Pomogłem ??

Nie bądź żyd daj mi

like <333 

Opublikowano

azrank działa jeśli nie możesz znaleźć na 1.7.2 wgraj jakiś . Przedziału 1.7.4-.1.7.9 nie będzie bugów. Wszystko działa bez zarzutu . Jeśli masz problem z konfiguracja polecam poradniki na youtube użytkownika Treekt.

Pomogłem ?

Daj like :)

Opublikowano

@lewan112 znam Trekta oglądałem jak konfigurował PermssiosnBukkit ale i tak wszystko dobrze jest ale nie działa a na 1.7.4 - 1.7.9 nie mogę znaleść a ja chciałbym rangi na czas :D a nie że muszę o nich pamiętać xdd

Pomogłem ??

Nie bądź żyd daj mi

like <333 

Opublikowano

Azsetrank jest od tego. A permissionex od ustawiania permisji danej randze. Azrank i permissionex współpracuja ze sobą.

Pomogłem ?

Daj like :)

Opublikowano

@lewan112 pisałem nie podawać azranka permissiosnex może i działa z azrankiem ale jest taki błąd że po pewnym czasie usuwa range ale komendy zostają xdd Pisałem chyba w poście zero azranko bo będzie zgłaszane jako spam rly ? xD

Pomogłem ??

Nie bądź żyd daj mi

like <333 

Opublikowano
pex user <user> group add <group> [world] [lifetime]

Czas podajesz w sekundach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...