Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przestać panikować w csie?

Bizak2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu w csie zacząłem tak z "dupy" panikować, mianowicie: Widze typka zamiast strzelac normalnie serie, to od razu fullauto z ktorego nie potrafie go zabic (nie wazne czy blisko czy daleko). Czesto jak widze duzo ludzi jak rushuja to zamiast po kolei wyciągnąć, to wychylam i z dupy fullauto................ Na dmach normalnie- serie i wszystko, na normalnych gierkach Zas#ane fullauto.. I ja to robie automatycznie, skupiam sie na grze i nie moge nic zaibc, na dmach lece sobie normalnie i strzelam serie. Wiem ze to raczej podchodzi pod panike, wiec wie ktoś jak zaradzić, aby nie panikowac? :)

Opublikowano

To nie jest w 100% panika tylko tez brak takiego doświadczenia i wiary w swoje umiejetnosci? Tak mi się przynajmniej zdaje. Musisz wmowic sobie ze będziesz strzelal seriami i przy każdej takiej sytuacji musisz o tym pamiętać i to stosować. Z drugiej strony nie wiem czemu jak ktoś cie rushuje to chcesz strzelac seriami? W tej wersji CS'a ważne jest full auto i panowanie nad nim bo strzelanie samymi seriami nie jest takie skuteczne. Zazwyczaj probuje się strzelić w glowe ale jak nie wejdzie to ciagnie się dalej full auto. Musisz opanować full auto( zobacz jak niwelować rozrzut broni) i będzie dobrze :)

Opublikowano

Unormuje się z czasem, jeszcze na randze kałacha miałem akcje że strzelałem nawet na mirage z mida (przy kartonach) full auto w okno (chociaż itak go obilem za ~~80) no ale aktualnie już jestem na skrzyżowanych kałachach i już nie mam takich problemów. Z czasem Ci sie unormuje, ale ćwicz, wchodź na serwery i tam ciągle ćwicz.

Opublikowano

Pograj kilka dni na hsmod only. Odechce Ci sie pakowac full auto, a zaczniesz pestkowac i strzelac seriami. Mialem podobną sytuację jak Ty i po każdej akcji myślałem co zrobiłem źle i mówiłem sobie, że mam strzelac serią a nie full auto.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...