Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - błąd systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sluchaj powiedz czy masz BoL'a w folderze z innymi plikami ? Jak tak do odpal go w tym folderze a jak nie to wylacz antyvirusa pobierz nowego BoL'a mogę dać ci link ale na pw bo na tel jestem i nie moge dac skanu :/

Problem z BoL'em ? Pisz do mnie. ;P

Opublikowano

Niee bola mam normalnie z tymi potrzebnymi do niego plikami , próbowałem wyłączyć antyvirusa ale to nie działa podesłałbyś na pw ?

Opublikowano

Ok poczekaj. Tylko jak to pobierzesz to wylacz antyvira bo znowu ci te pliki skasuje.

Wysyłam.

Opublikowano

Sluchaj nie masz tego pliku w folderze z BoLem wiec kasuje go antyvirus. Musisz go dodac do wyjatkow w antyvirusie :)

Opublikowano

masz procesor amd? jak tak to musisz go zmienic a jak intel to musisz sciagnac radiator z procka i naprostowac piny na plycie gluwnej bo czasem sie skrzywiaja ale nie wylonczaj w tym czasie kompa!

Opublikowano

Widzę że słuchasz chady,hmm prawilnie :D spróbuj formatu jak nic nie pomaga :D lub wrzuć w google nazwe "MV..." i może spróbuj to ściągnąć :D

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

No słucham słucham, ten plik jest odpowiedzialny za grafikę wiec może to być przez nie najnowszy sterownik czy cos takiego , a po za tym gdy jestem w ładowaniu sie postaci wyskakuje komunikat żebym zaktualizował sterownik do niej czy to moze byc przez to ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...