Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam współwłaściciela] myts3

myts3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

M0fk27W.png

Witam wszystkich bardzo serdecznie. 

Tak jak w tytule tematu, szukam osoby która byłaby współzałożycielem serwera Team Speak 3, ale może najpierw coś powiem o sobie.

Nazywam się Kuba skończyłem 15 wiosenek oraz mieszkam w okolicach Wrocławia. Obecnie chodzę do gimnazjum w mojej miejscowości. Do tej pory zakładałem serwery Counter-Strike 1.6, były pełne. Niestety nie miałem czasu i padły, jednak z biegiem czasu widzę, że droga Cs 1.6 idzie ku upadkowi. 

Wiek może odstraszać jednak jakoś damy radę, myślę, że jestem gotowy zaufać komuś iść z nim dobrymi ścieżkami.

Teraz powiem o moich założeniach. Mam już na oku maszynę Voice Vps na pewnym hostingu i wykupię ją sam, opłacać będę też sam ! Przy maszynie kupuję również stronę www z domeną .pl.

Po miesiącu naszej współpracy mogę podać całe dane do maszyny na której znajduję się serwer (login i hasło do panelu) chyba, że wystarczająco nie zaufam takiej osobie. Czyli osoba, ta będzie pełnić funkcję Root, a później oczywiście Query.

Jeżeli ts3 będzie się rozwijał, oczywiście można kupić licencję chyba, że już ją posiadasz.

Czego oczekuję?

Do końca nie wiem, szukam osoby, której mogę zaufać. Nie może to być złodziej, ktory zrobi ze mną cały serwer, a później rozwali go " z powodu ataku padaczki". Więc myślę, że potrzebuję kogoś z ambicjami kto dąży do stania się lepszym w swoim zakresie. Oczekuję, że osoba ta zna permissiony, edytowanie rang, tworzenie kanałów itd.

To tyle, większość mnie nie zna, ale chyba kiedyś się jakoś poznamy ! :)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...