Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile by kosztowała taka strona?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie,

Niedawno udalo mi sie wreszcie wszystko podpiac w sprawie techicznej na serwerze, ale strony głownej brak. Bloga w wordpressie, forum w mybb sobie juz sam zrobie ale strony w htmlu to tak za bardzo nie chce mi sie ;D. No i pytanie takie ile by cos takiego kosztowalo;

Ogolem caly interfejs ma byc przezroczysty, pod nim tło z krajobrazu minecraftowego swiata(preferowane zdjecia z shaderow ultra seusy, najwyzej bym podrzucil), na samej gorze wysrodkowane logo.... Pod logiem 4 kategorie -> str glowna, sklep, forum, blog

Po kliknieciu w przycisk kategorii otwiera hrefa linku np itemshopu ktory mam na hostingu, forum, bloga itp. pod kategoriami juz normalnie napisane o serwerze co to za tryb i wg pod tekstem galeria ssow z serwera. Na prawym side barze status serwera czy tam mclista oraz ikonka facebooka i po kliknieciu rowniez przekierowanie na fp. Strona nie zbyt skomplikowana majaca pelnic role czolowej i przekierowujacej do roznych witryn serwera. w sumie to sam index i obrazki

No i ile by cos takiego kosztowalo? Ew samemu to zrobic? Ile by zajelo czasu? Ja tam ledwo co liznalem htmla na pewno wiecej niz w gimbie nas uczyli ale skoro dla mnie ma byc to iles h roboty a dla speca od www max godzinka to juz wole zaplacic. Poza tym juz jestem zmeczony bo jako jedyny wszystko podnosze i staram sie aby serwer jak najlepiej wypadl, pluginy spolszczyc, forum i bloga zrobic, ogarnac wszystkie inne plugsy tak aby sie ze soba nie gryzły i dzialaly jak nalezy do tego wybudowac porzadnie spawn ogarnac itemshopa dla jednego czlowieka to duzo ;p

No to jaki na oko koszt? Tylko nie piszcie na msg, bo zainteresowany dopiero bede gdy ocenie ceny i wtedy sie zglosze do tematu szukam/zostane bla bla bla

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

A więc tak mi się zdaję że taka stronka od 50zł do 100zł ale mogą ci też taką napisać za darmo np za kilka like i za gwiazdki na mpc...

Lub też ktoś napisze ci taką stronę za  10zł to zależy od człowieka.

Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...