Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer z nagrodami realnymi ?

PartykMP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co sądzicie o serwerze hard i co miesiąc do wygrania realne nagrody w postaci zł np. miejsce 1 - koło 1000 zł , miejsce 2 - koło 500 zł , miejsce 3 - koło 300 zł . Nagrody są na podkręcenie rywalizacji i dla dobrej zabawy ! Tylko proszę o szczere odpowiedzi!

Opublikowano

No własnie i ludzi nie ma czemu ?? A nagrody rozdali uczciwie bo sam byłem przekonany że nie dadzą albo dadzą swoim ludziom a tak nie było bo dostali gracze i to za top 1 dostał gostek 1000zł . Serwer ogólnie jest idealny ale nie mogę pojąć czemu nie ma ludzi .

Opublikowano

Ludzie chodzą za nazwą, sam bym pograł na arutanie ale po co mam grać na hardzie na którym nie ma osób? :) Teraz wychodzi balmora s2 która będzie miała exp identyczny jak global a ludzie się spuszczają. Przede wszystkim dla dobrego serwera potrzebna jest reklama i stablina maszyna. Mozesz miec serwer z bugami i pomyslami z dupy (jak ascarial s1) ale przy dobrej reklamie ludzie bedzie sporo :)

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...