Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] xLifeHC

EasYPeAsY.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę cię za bardzo hejtować, bo cię lubię, ale serwer zapowiada się na gunwo. Tab ściągnięty na gotowca z mpc, żadnych nowości, jak na każdym serwerze ta sama podstawa, która nie ma rozwinięcia na własne pomysły, jak i na ciekawe dodatki. 

Opublikowano

Spawn nie jest zly, zle go oswietlili poprostu. Ogolem jak na spawn hc to jest bdb gorsze gnioty widzialem.

+ wy na odpaleniem mysleliscie 2 dni a ja serwer juz robie od 2 mies

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Nie chcę cię za bardzo hejtować, bo cię lubię, ale serwer zapowiada się na gunwo. Tab ściągnięty na gotowca z mpc, żadnych nowości, jak na każdym serwerze ta sama podstawa, która nie ma rozwinięcia na własne pomysły, jak i na ciekawe dodatki. 

Ta, dobre hobby masz "Krytyka", lecz powiem Ci tak gdybyś był moim kolegą nie napisałbyś tak ;)

PS. A YouHarda byś skrytykował?

Spawn nie jest zly, zle go oswietlili poprostu. Ogolem jak na spawn hc to jest bdb gorsze gnioty widzialem.

+ wy na odpaleniem mysleliscie 2 dni a ja serwer juz robie od 2 mies

Serwer robimy już 1,5 tyg... Naprawdę staramy się. Troszkę może źle SS'y zrobiłem i po prostu taki spawn wyszedł, proszę Was wszystkich którzy hejtowali !!! Wejdzcie na starcie i potem oceńcie nie po SS'ach

Opublikowano

Prezentacja z generatora. Angielski essensials ( inne Pluginy pewnie też) . Smutny fakt iż przez brak zdolności spawn nie jest dość zachwycający

Pomogłem ?

Daj like :)

Opublikowano

@lewan112

Wiem , rozumiem niestety nasz błąd wszystko na ostatnią chwilę. :) Hejty, przyjmę po starcie, wiem , że niektóre osoby z zawiści zawsze mówią , że poyebane itp, ale cóż. 

Opublikowano

Fajna prezentacja,zawitam na starcie ;)

Również zawitam na starcie ;>

Serwer bardzo dobrze się zapowiada :)

Dziękujemy :) liczymy na Was. Prace idą szybko pracujemy od 8.00 rano, być może wyrobimy się na 16, jeszcze zobaczymy.

Opublikowano

Serwer będzie jutro,ponieważ pewna serwerownia ktora miala nam "oddać" :) 200 graczy ma pewne problemy. Jutro widzimy się o 14-15. Będe informował !

Lajkujcie naszego fanpage, który już zdobył 60 lajki !

Do zobaczonka, na pełnym serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...