Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop w wróżki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj doszedł do mnie laptop używany. Kupiłem go w ciemno. Byl na olx bez zdjęcia. Otwieram, a na laptopie jest naklejona specjalna naklejka na laptopa z ..... Dzwoneczkiem, który siedzi w chyba w pąku kwiatu. Noź kurwa mać. Gdzie mogę kupic jakas naklejkę bo mnie matka nawet wysmiala. Suka. Taka np z lola metina czy tam assansina

Opublikowano

Na allegro bądź olx... Też sobie weź w ciemno niech mama cie wyśmieje wtedy powiedz jej "suka" w twarz zobaczysz reakcję :)

Opublikowano

J****y szczylu trochę szacunku do matki.

Naklej sobie zdjęcie jakiegoś penisa. Będzie odpowiednio do twojego poziomu inteligencji.

Opublikowano

O nie zauważyłem tego że tak ładnie do rodziców mówisz, na ich miejscu, najpierw bym ci wpierd...oił a, szlaban na komputer, a nalepkę bym ci taką zrobił że byś z podziwu nie wyszedł, została by ci na długo pod oczami :)

Opublikowano

Witam. Dzisiaj doszedł do mnie laptop używany. Kupiłem go w ciemno. Byl na olx bez zdjęcia. Otwieram, a na laptopie jest naklejona specjalna naklejka na laptopa z ..... Dzwoneczkiem, który siedzi w chyba w pąku kwiatu. Noź k***a mać. Gdzie mogę kupic jakas naklejkę bo mnie matka nawet wysmiala. Suka. Taka np z lola metina czy tam assansina

Jak by było można to bym odkleil. To jest jak by na tym plastiku wydrukowane

I tak to jakiś troll -.- Ale to trzeba mieć coś z banią żeby przez internet kupować bez zdjęcia :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...