Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy do stworzenia forum informatycznego.

konrad17x1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie, szukam osób do stworzenia forum informatycznego. Miało być ono typowe informatyczne, ze zgraną i ogarniętą administracją. Na razie planuję wraz z chętnymi do pomocy postawić silnik (myślałem nad pbpbb3) w późniejszym czasie rozwoju przenieść na IPB. Później wspólnie zebrac się i stworzyć jakiś szablon. Ale może dosyć zanudzania planami stworzenia strony. Przejdę do sedna. Na forum miałoby znajdować się wszytko o informatyce, od liczb binarnych itp. po programowanie, sprzęt itp!. Chciałbym stworzyć takie forum dzięki któremu sam bym się wiele nauczył a także było przyjazne dla zainteresowanych tym amatorów informatyki. By mogli wejść, znaleźć coś dla siebie i się wiele nauczyć. Ale nie dam rady zrobić tego sam.

Może dla ułatwienia napisze coś o sobie.

Mam 17 lat, zajmuje się informatyką no można powiedzieć od podstawówki a od 2 klasy gimnazjum bardziej zagłębiam się w programowanie itp. Obecnie jestem w 1 klasie technikum na profilu informatyk. 

Wymagam na pewno wyższego wieku niż gimnazjalnego, ponieważ nie chce mieć takich sytuacji, że poproszę kogoś by coś zrobił, zgodzi się a potem mnie wystawi zapominając/nie potrafiąc tego zrobić. Wymagam także pełnego zaangażowania co jest oczywiscie ważną kwestią. Nie ukrywając chciałbym stworzyć forum na szerszą skalę.

Jeśli ktoś jest zainteresowany prosiłbym o pisanie w komentarzach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...