Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Głosowanie więcej broni za dinary

Anros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,jeśli nie zaglądacie na forum warrocka to pewnie nie wiecie,że jest głosowanie czy ma być więcej broni za dinary,łapcie link i głosować na TAK;p

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1437146-Poll-Weapon-s-Levels-Restriction&p=7009174#post700917

Oraz zmiana wymaganego lv na bronie:

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1437146-Poll-Weapon-s-Levels-Restriction&p=7009174#post7009174
Opublikowano

Nawet jeszcze nie zdążyli wprowadzić tych zmian, a już wiem jak to wszystko będzie wyglądało. Robią to głównie ze względu na to, aby zachęcić starych graczy do powrotu oraz przyciągnąć nowych. Nieznaczna część przedmiotów, która jest teraz do nabycia wyłącznie za NXCash, będzie dostępna za dinary. Co dalej? Nexon zwróci się z prośbą do Dream Execution o pracę nad zupełnie nowymi modelami broni... pojawią się one wkrótce w grze do nabycia oczywiście za NXCash. Nexon i jego polityka dot. robienia ze wszystkich posiadanych gier, maszynek do generowania coraz to większych sum pieniędzy, jest po prostu niesamowita. xD

Jestem przekonany, iż wkrótce pojawią się hejty w odpowiedzi na mój post. W związku z tym, przy okazji wyjaśnię, skąd właściwie taki, a nie inny wniosek. Otóż przez dość długo grałem w Combat Arms, który jak wiecie także jest prowadzony przez Nexon'a. Miała tam miejsce wręcz identyczna sytuacja i skończyło się tak, jak opisałem nieco wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...