Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taki mały peszek ;3

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej się wytłumacz dlaczego grasz facetem. :P

I jak tam ogólnie wrażenia z eventu z literkami?

Powiem Ci tak... Gdy facet w takiej grze wybiera postać damską to jest okey, a czemu ja nie mogę wziąć męskiej? :D Bardziej mi się podoba ^^ Poza tym... Tank baba? Niee xD

Udało mi się na nim zarobić trochę, bo literki na początku schodziły po 350k xD A teraz otwieram :) Póki co, drugi z najlepszych eventów jakie napotkałam w AION'ie. Bo Grobowiec Shugo to porażka, jak ten cały cyrk...:3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Powiem Ci tak... Gdy facet w takiej grze wybiera postać damską to jest okey, a czemu ja nie mogę wziąć męskiej? :D Bardziej mi się podoba ^^ Poza tym... Tank baba? Niee xD

Należę do grona osób przeciwnych graniu postaciami o płci odmiennej do własnej. :D

Udało mi się na nim zarobić trochę, bo literki na początku schodziły po 350k xD A teraz otwieram :) Póki co, drugi z najlepszych eventów jakie napotkałam w AION'ie. Bo Grobowiec Shugo to porażka, jak ten cały cyrk...:3

Dobrze dropiły? Ja niestety cały event praktycznie przegapiłam przez naukę, etc.

Coś fajnego udało Ci się zdobyć oprócz motorków?

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

W sumie to prócz motorków nic ciekawego. Same idiany na wsparcie (nwm co to daje nawet) i na obronę magiczną :)

A w Oku Tiamy dropiły praktycznie z każdego mobka, więc korzystałam chociaż raz gdy było pve nie patrząc się na skrzynki (których i tak nie było, bo oko pve = brak skrzynek) a dodatkowo nafarmiło mi się masę zielonych/niebieskich kluczy :)

A jakoś mi się dobrze gra tym tankowatym pedałkiem <3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Moment...

Wait whaaat?

http://www.mpcforum.pl/topic/1122069-ss-prezentacja-naszych-postaci/?p=11390068

Wypraszam sobie, "baby" też się nadają do tankowania!  :D

Bądźmy szczerzy, kobietom z reguły przypisuje się takie cechy jak delikatność i kruchość, więc niektórzy nie potrafią wyobrazić sobie kruchej kobietki jako tanka dźwigającego wielki miecz i służącego za żywy cel. :D Mi nawet tarcza u kleryczki z początku strasznie nie pasowała, a co mówić o tankowaniu kobietą. :P

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Taki mały peszek ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...