Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja skin katarina

Miszor2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak myslicie o tym nowym skinie

Moim zdaniem nie wprowadzono nerfów bo by sie skin nie sprzedał :(

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Riot to nie jest firma, która na takiej zasadzie decyduje czy nerfa wprowadzą czy nie. Dużo razy już tak było, że wchodził skin a chwilę potem nerf, więc nie wiem czemu Riot miałby tym razem jakoś się tym przejąć. Szczególnie, że Kata ma już 40 skinów i zarobki z niej według mnie byłyby mniejsze niż z takiej Jinx :)

Sam skin mi się nie podoba

Opublikowano

Riot to nie jest firma, która na takiej zasadzie decyduje czy nerfa wprowadzą czy nie. Dużo razy już tak było, że wchodził skin a chwilę potem nerf, więc nie wiem czemu Riot miałby tym razem jakoś się tym przejąć. Szczególnie, że Kata ma już 40 skinów i zarobki z niej według mnie byłyby mniejsze niż z takiej Jinx :)

Sam skin mi się nie podoba

Mi też nie ale kata ma 4 skiny a nie 40 ;P

PS. tak nie jest mega ale w bronzie i silverze daje rade bo wola tam uciekac niż zestunować albo zsilensowac

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Skin z*******y, mimo że to enty do niej to się sprzeda, kata bogini bronzuf

Opublikowano

Skin fajny, nie spodziewałem się że w podczas tegorocznego eventu, zajmą się płcią żeńską, osobiście bardziej mi się podoba skin do Nidalee który jest epicki <3 Katarina też niczego sobie ale aktualnie są lepsze. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Jeśli mam wybierać między skinami z festynu księżyca, to Trynda z Walczących Królestw, bo ta Kata mi nie podchodzi, mimo że dekolt ma niezły. :P A nerf będzie, najdalej po festynie księżyca.

Opublikowano

­Skin bardzo fajny, mimo że jest to już 8 skin do niej ;D

Jeden już mam to czemu by nie kupić drugiego :D

Opublikowano

Bardzo fajny, kolejny co zmienia wygląd q i w i to naprawdę na epicki "styl" 
No ale każdy ma inny gust więc o to się nie spierajmy :D 

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...