Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, sprawdzałem wszystkie skrypty do rengara : SKO z AA fixem, Sigma Series nawet zwykły od madk i mam ciągle ten sam problem jak trzymam spację robi combo, ale idzie za myszką i jakoś się gubi przy aa. Da się z tym żyć ale niestety w tf daje ciała myślę wiecie może jak to naprawić Postać podąża za myszką czasem nie auto atakuje potrafi w środku walki zawrócić (ścigam np ofiarę z 1/6hp). Proszę o pomoc. Dodam, że free bol  BEASTY RENGAR działa dobrze. Tylko do sharpa coś takiego mają. Pjona.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Te skrypty działają na zasadzie orb walkingu czyli najlepiej dla adc, tak jakbyś normalnie klikał przycisk "a". 

Jeżeli chodzi o rengara to nie da się nic zrobić, każda postać będzie szła za myszką.

Z tym autoatakowaniem to powinien autoatakować, może wyłączyłeś w menu, albo jakiś błąd.

Musisz czekać na update jeżeli byłby to błąd.

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

@krychol49 Każdy tak ma, as bug.

Rozwiązałem problem. czysty L bez orbwalkera + skrypt rengar od madk (nie używa itemów czyste combo, ulti uzywamy sami i sami skaczemy) + masteractivator ;d

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...