Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S4 - lulu mid

joreleyi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem dużo zależy od team compu. Jeśli mamy wystarczająco duży dps w teamie i wiemy, że na 100% nie zabraknie damage to można wziąć. Fajnie działa na assasinów, bo praktycznie lulu się nie da zabić + dochodzi taki harras i push, że ciężko coś zrobić. Grałem Fizzem vs Lulu i nie polecam.

Trzeba uważać przy braniu Lulu czy będzie miał kto bić w late, bo jak mamy tanka na topie i lee sina w jungli to nie bardzo

Opublikowano

w S4 grałem nią dużo na topie ostatnio zagrałem nią na zeda na midzie szału nie ma bardzo deffensywna postacią się stała ale przynajmniej nie da się łatwo zabić wiele też zależy jak komponuje się na tle teamu w tf jak masz jakiegoś j4 albo rengara w jng to wychodzi całkiem nieźle 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Nooby same sie tu odzywaja. Lulu jest swietna postacia, jak umiesz nia grac zmieciesz wszystko z mida. Dodatkowo jest to safe pick bo praktycznie nic nie moze cie zjechac jak dobrze zagrasz. Do tego to jej bajeczne late game <3

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...