Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bank Sms?

kici

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie jestem pełnoletni konkretnie mam 16lat i sie chcialbym zapytac czy jest może coś w rodzaju internetowego banku do którego mugłbym wpłacac pieniądze przez sms a potem jak już skończe te 18 to sobie wypłace. mam telefon na abonament i na miesiąc nie wydaje tych 60zł a wydaje 10zł wiec chciałbym sobie to wpłacac to 50 bo kończy mi sie abonamet w marcu przyszłego roku i do tej pory juz by sie troche uzbierało a mi rodzice abonamentu nie oprzedłuża wiec chce wykoszrystac to co mam i koniecznie wplaccac na jakąs stronke a potem sobie wypłacic:D

KAŻDA OSOBA KTÓRA POMOŻE DOSTAJE + MUSI BYĆ KONIECZNIE OPCJA WPŁACANIA SMS!!!

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

chyba mozesz tylko to mi sie wydaje za zgoda rodzicow. mam znajomego tez on ma swoje konto bankowe i ma 15 lat ,ma karte itd. moze robic przelewy ,wyplacac kase itp.

@edit

ehh chyba nie o to ci chodzilo :P

@edit2

porabalo mi sie xD sorki

wydaje mi sie ze nei mozna ale nie 100%

Opublikowano

mozesz zobaczyc cos takiego:

http://dotpay.pl/Oferta/Platnosci_mobilne_mPay

tez mozesz poszukac na paypalu ale nie wiem.

a jeli pogadasz zrodzicami to moze w banku cos wykombinujesz napewno cos nie znajdzie.

A co do up ja mam 16 lat i mam swoje konto z karta etc i nie musialem zadnej zgody (poprostu poszedlem zalatwilem papiery dalem paszport etc do skanu i na miejscu zalatwilem) ale to jest w UK nie wiem jak w Polsce.

Opublikowano

" MUSI BYĆ KONIECZNIE OPCJA WPŁACANIA SMS!!! "

stosowac sie:D

Opublikowano

Poszukaj czy jest mozliwe wysylanie komus kasy z tel na tel w abonamencie... wiem, ze w popie da rade ;] Jak tak to chetnie moge od Ciebie kupywac te 50 zl ^^ Zawsze to mnie dam zarobic dla kiosku :P

Opublikowano

nie o to mi chodzi ze nadmiar kasy tylko rodzice sie na mnie oburzyli i powiedzieli ze nie przedluzą abonamentu wiec chcialbym sobie zbierac kase na karty do fona:D

Opublikowano

Zacznijmy od tego w czym masz telefon i czy każdy taki "sms" nie będzie Ci przypadkiem zabierał pieniędzi z poza puli abonamentowej (u mnie w PLAY niestety tak jest)

f.png

Opublikowano

ej offtopic sie robi ja sie pytam o stronke aby a dobre rady mi są niepotrzebne nawet jak zabierze z poza puli to i takj nie ja place:D

Opublikowano

Teoretycznie istnieje taka możliwość ale niestety tylko dla osób pełnoletnich + połowa pieniążków zostaje zabrana przez ową firme <_<

Jest też opcja taka że za te pieniądze mozesz kupić jakiś dajmy na ten przykład "monety" do kont w jakies grze MMO i potem sprzedać takie konto na allegro :) Pieniążki Ci się wrócą :)

f.png

Opublikowano

Jest możliwość, ale takie firmy mają odsetki zazwyczaj ok. 50% ;)

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...