Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kartą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z kartą w t-mobile.Ostatnio zbliżał mi się termin doładowania telefonu to było gdzieś 21 tego miesiąca.Doładowałem już nie pamiętam czy wcześniej max 1-2 dni spóźnienia często mi się trafiało tak ,że dzień później doładowałem i nic się nie działo a dzisiaj bodajże o 12 sms'a mi wysłali o treści ,że mam zablokowany telefon ,doładuj kontoarrow-10x10.png aby odblokować coś w tym stylu.Co to jest??? około 21 ładowałem i dopiero dzisiaj zablokowało mi wgl nie powinno tego być , ale drugie doładowanie kupiłem i doładowałem.Kasę mi naładowało ,ale dalej nie odblokowało i nie spadł limit doładowań rówież.Dodam ,że doładowałem telefon z 1-2 godz temu.Mieliście ludzie coś takiego???A jeśli tak to jak z tym się uporaliście , a i ładowałem telefon taką samą sumą jak od zawsze czyli rok.Dodam też ,że kilku miesięcy temu jak doładowuje telefon po 25 zl to wyskakuje mi ,że muszę doładować 50 zl ,jeśli chce pozostać przy dawnej stawce to żebym coś tam odpisał ,ale nie da się tam wgl odpisać i nie ma żadnego numeru.Więc ja to zignorowałem i przez kilka miechów mi to wyskakuje ,ale nigdy telefonu mi to nie blokowało.Nawet nie mam zamiaru im płacić więcej niż 25 zł o tyle się umawialiśmy.Oczywiście mam brany telefon na doładowania.

Wie ktoś co z tym robić???

Z góry dzięki za pomoc ,jakieś informacje od was co wy mieliście ,robiliście w tej sytuacji.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

idź i spytaj, do salonu operatora chyba trafisz

zresztą masz telefon też, dzwonić potrafisz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jak do kolegi chciałem zadzwonić nie da się a co mówiąc do nich xD.
Trudno jutro pewnie kogoś z rodziców telefon wolny będzie to ich zadzwonię ,bo teraz to nie możliwe.

A tak się pytałem jak to u was wyglądało i czy by w domu to by się dało załatwić ,bo ja mieszkam na wsi 40 km od salonu ;D Specjalnie po to jechać to ostateczność.

1373701876-U969346.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...