Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do carrowania

wrobelekkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. Potrzebuje jakiegos champa do cerrowania tych bobow w silver V. Mam obecnie: wszystkie postacie za 450 i 1350, lb, panth, lux, akali, kata, riven. kogo z nich wybrac aby najlatwiej cerrowac? Prosze o wybranie 1-2 championow z uzasadnieniem. dziekuje za sensowne odpowiedzi

Opublikowano

Poogladaj sobie streamy różnych ludzi i może jakaś postać Ci się spodoba. Teraz według mnie Viktor wymiata, duży dmg, slow, obszarowe obrażenia.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

wiem sory. Bardziej mi chodzi jaka z moich postaci najlatwiej wycarrowac te boby z silver V. Podczas gdy ja mam 16/5 na topie panthem to bot ma 3/15 i mid tez lami jungler afk albo pada od mobow w jungli :/ to kim carrowac z posiadanych postaci? :D

Opublikowano

Nie da sie wycarrowac gry na topie :( co zrobisz jak ty wygrasz a inne linie przegraja ? polecam Riven :-3

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Lux byłaby dobrym pomysłem w silverze. Możesz chronić swoich sojuszników za pomocą tarczy i stuna, a dalej masz spory dmg. Zbuduj ją pod 40% cdr.

Opublikowano

Akali odpada gdyż dostała nerfa, kata narazie ok ale nie niebawem też ma dostać nerfa, lux też odpada bo brak mechanizmu escape, proponuje pantheona i lb. Idziesz na topa pantheonem, ignite i ofensywne itemy i dominujesz topa, w 10-14 minucie skaczesz na mida, zabijasz i midlanera, wracasz do bazy, składasz hydre albo inne ofensywne gónwo, pushujesz topa, wygrywasz dla teamu 2-3 teamfighty i gra wygrana.

Teraz czas na lb:

Kupujesz pierścień dorana

Wbijasz szybko drugi level zanim zrobi to przeciwnik

Zabijasz go z Q i W.

Farmisz

Wbijasz 6 i lecisz na bota po dabla

Wracasz do bazy

Wracasz na linie i farmisz do 16 minuty. Najlepiej żebyś miał ok. 120 creepów

Składasz kieliszek, zhonye, buty, rabadona, kostur pustki i potem co chcesz

Wbijasz w fighta, odskakujesz z W. Focusujesz adcarry!

Fight wygrany. I gg wp.

zDlszn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...