Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać duoQ

Marcelli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście MID i JUNGLE, grając tak, możecie się umówić, np. Ty z mida gankujesz tylko topa, a Twój kolega tylko bota...

Duża kontrola mapy. Polecam:

Mid - Xerath, Syndra, Ahri

Jungle - Rek'Sai, Lee Sin

­Keelah se'lai

Opublikowano

Najlepiej opłacalne jest jak twój kolega pójdzie na jungle,a Ty na mida. I gdy będziesz miał jakieś problemy to mu mówisz i może Ci babysitować :)

Opublikowano

Mid + ad carry to najlepsze polaczenie bo ogarniecie 2 najwazniejsze pozycje, jezeli chodzi o picki to mid orianna/xerath/ziggy a adc vayne/trist, czyli carryowanie late game

Ew. Mozna mid i jungle i grac pod early roam, np. Twisted fate + pantheon rozwala system

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Ja gram mid+top najczęściej, działa tylko jeżeli jesteście lepiej zgrani niż przeciwny team.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

mid + jng duo bot sprawdza się jeśli szybko rozwalicie enemy i reszta teamu ogarnia, ja często biorę Vi i Lee a kolega bierze na mida ahri albo syndre robisz dwa trzy dobre ganki w early i pozamiatane 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Mid + Jungle

Adc + Supp

Adc + Jungle

Ja zazwyczaj jak gram duo z kolegą to robilmy Adc + Supp bo jest dla nas najłatwiej no i mamy lepszą komunikację. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...