Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mam bana permanentnego oraz czy da się go obejść?

lukas1431

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Grając ostatnio sobie na bocie by GMZ, brakowało mi kilku powerup'ów do zdobycia osiągnięcia na 2.5k, więc pomyślałem sobie włączę fastpowerup i nabije szybko, no więc tak nabiłem, że mnie wyrzuciło z gry, na początku wchodząc nie dało się zalogować (było już coś koło 23), lecz następnego dnia już mogłem, wszedłem pozbierałem diamenty i na tym się skończyło bo nie miałem czasu grać. Wieczór wchodząc na skrzynke pocztową zobaczyłem e-maila o treści "NFS banned account", wchodzę na lunchera, loguje się, a tu komunikat "Aktualnie masz zakaz dostępu do gry. Skontaktuj się z centrum pomocy.". Na stronie nfs nie moge się również zalogować bo pisze jakieś problemy z kontem.

Teraz pytanie moje brzmi czy to jest ban na stałe i czy da się coś z tym zrobić?

PS: korzystałem tylko z tego powerup, poza tym nic więcej.

z góry dzięki

Opublikowano

Było nie cheatować ;)

Wszystkie hacki oprócz TE-Bot'a są wykrywalne. 

Blokada jest na stałe i jeżeli cheatowałeś, to nie ma sensu się odwoływać :)

Nie da się jej obejść.

f

Opublikowano

No, ale ja właśnie miałem TE-BOT'A i tak jak mówie na powerup;ach jechałem i przez to dostałem bana. Czyli z tego nie ma nic i nie odzyskam mojego konta jak i kasy za boosty?

Opublikowano

No, ale ja właśnie miałem TE-BOT'A i tak jak mówie na powerup;ach jechałem i przez to dostałem bana. Czyli z tego nie ma nic i nie odzyskam mojego konta jak i kasy za boosty?

Nie, nie odzyskasz konta, ani pieniędzy.

Cheatujesz - ryzykujesz. Trzeba się z tym liczyć.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Boże mój. Wydać kase i czitować. Mam nadzieję, że nie wydałeś dużo bo kasy ni ma. Przemyśl 2 (ew. 3/4 lub więcej) razy zanim takie głupstwo palniesz.

Opublikowano

Te bot i fast powerupy to są elementy trainera gameraz, nie używałeś bezpiecznego bota tylko wykrywalnego cheata kolego.

Nic nie poradzisz, mogłeś odpalić jazdę dowolną i legalnie nabić, nie byłoby problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...