Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK Jogo

Kiriku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy MK Jogo jest bezpieczne? Chodzi mi czy mogą jakoś konto podpierdzielić lub coś w tym stylu, czy jest w 100% bezpieczne? I czy są za to bany, ogólnie tylko podmiana skinów postaci.

4897574088.png

Opublikowano

Niby można, ale nie można korzystać z 3rd programów, które ingerują w LOLa...

Wiec niby można, bo tylko Ty widzisz, ale nie można bo ingerujesz w grę...

No ale ciekawi mnie jak to sprawdzą....

­Keelah se'lai

Opublikowano

Napisalem kiedys do supportu czy to jest dozwolone bo wrzucalem kiedys zdjecie na jakiejs grupie i tam bylo dokladnie widac ze uzywam mkjogo, Bana nie mam, a support odpisal ze uzywanie tego programu jest legalne ;)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

To już nie wiem, można czy nie można?  8S

Tak, można, nie słuchaj tych, co mówią, że to jest nielegalne. To jest w pełni legalne, Riotterzy wypowiadali się, że nie ma za to blokad na konto, chyba, że spamuje się natrętnie na czacie timerami do jungli, ale skoro są już w grze, nie powinno być problemów. Co do skinów, to również nie ma problemu, ponieważ możesz sobie sprawdzić, jak wygląda dany skin w grze, jak się sprawuje grafika oraz jakie są arty. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To już nie wiem, można czy nie można?  8S

Ludzie używają bo na razie nie wykryto, ale regulamin zabrania używać programów trzecich które ingerują w pliki LoLa. 

Timery są zabronione, to za ich używanie bardziej trzeba byłoby się obawiać. ;)

Opublikowano

Jest nielegalne, ale nie da się tego wykryć.

Jak jest to niewykrywalne skoro podłączsz nowy proces pod istniejący proces LoL'a? Gdybyś czytał informację które akceptujesz po każdym patchu, wiedziałbyś, że uwzględnione jest tam, że zgadasz się aby mieli wgląd na to czy podłączasz jakieś procesy pod LoL'a. (MK tak działa)

Opublikowano

Ludzie używają bo na razie nie wykryto, ale regulamin zabrania używać programów trzecich które ingerują w pliki LoLa. 

Timery są zabronione, to za ich używanie bardziej trzeba byłoby się obawiać. ;)

Sam Riot się wypowiadał na temat MK Jogo, że nie jest nielegalny i pozwalają na używanie go, ja mam od 3 sezonu i nigdy mi nic nie zrobili za to, a mogli wykryć wiele razy. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jest legalny. Zamknijcie temat bo sam spam.

Tematy zamykane są na wyraźną zgodę autora w poście, raporcie lub na PW.

Sam Riot się wypowiadał na temat MK Jogo, że nie jest nielegalny i pozwalają na używanie go, ja mam od 3 sezonu i nigdy mi nic nie zrobili za to, a mogli wykryć wiele razy. 

W takim razie nic tylko używać. ;)

Opublikowano

Tematy zamykane są na wyraźną zgodę autora w poście, raporcie lub na PW.

W takim razie nic tylko używać. ;)

Dzięki za pouczenie.

Problem z BoL'em ? Pisz do mnie. ;P

Opublikowano

Raczej jest to nie wykrywalne, jeśli nie używasz auto czatu to raczej nikt nie wyśle reportu. Po za tym Riot ma za przeproszeniem pojedynczego szarego gracza gdzieś więc, graj na MK spokojnie bo nawet nie wiedzą pewnie że wgl ktoś taki jak Ty gra w ich grę (nie chce Cie obrazić, piszę jak jest xD) więc MK jest całkowicie bezpieczne. Gdzieś nawet czytałem, że podobno MK działa na zasadzie testów i jest dozwolone przez Riot, nie mam pewności ale tak czytałem. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...