Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje hack?

Amazir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy istnieje jaki kolwiek hack do margonem, np. Złoto, bot, lvl hack, trade hack, exp bot... itd, itp. ?

Opublikowano

I te dodatki są tylko wizualne (tylko ty to widzisz). Hacków na złoto, loot, trade nie ma i nie będzie. Co do botów to niby jakieś są, ale podobno wykrywalne...

Opublikowano

Tak jak adzik napisał, nie było, nie ma i nie będzie takich hacków, ponieważ nie da się napisać cheata który podłączy się jakimś cudem do bazy danych, wyszuka twojego konta i pozmienia wartości które chcesz. Wszystkie inne "boty" albo "hacki" zmieniają tylko wizualnie stan twoich wartości na koncie. Jeśli są to hacki do pobrania na kompa to zazwyczaj jest to zwykły keylogger albo jeszcze inne g***o

Opublikowano

Easy margo to jedyny wg mnie dzialajacy bot do tej gry. Wersja premium za 6 zl na tydzien (sms)na prawde jest warta kazdej zlotowki. Praktycznie nic nie robisz a postac sama chodzi po mapie i expi. W tydzien na takim botku mozna nabic 100+ lvl jesli bedziesz mial wlaczonego kompa 24/7 trzeba jedynie pamietac o miksach i wyczerpie.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKubaTur202

Nie znasz sie to sie nie wypowiadaj, 3 dni temu po zainstalowaniu wtyczki mozrepl korzystalem z tego bota. A stary silnik byl z nami do 2011 roku a wersja easy margo ostatnia pochodzi z 2013 wiec...

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKubaTur202

Bo wiekszosc ludzi to nieogary, nie potrafią właczyc tej wtyczki i pisza ze nie dziala. Tobie juz wyjasnilem na pw.

Opublikowano

I te dodatki są tylko wizualne (tylko ty to widzisz). Hacków na złoto, loot, trade nie ma i nie będzie. Co do botów to niby jakieś są, ale podobno wykrywalne...

PISZESZ GŁUPOTY! Oczywiście że kiedyś one powstaną, to że teraz ich nie ma to nie znaczy że ich nie będzie.

A co do botów tych teraz co są, jak patrze na większość to płakać mi się chce...

Opublikowano

@lolzere moze bys i nam wytłumaczył? Gdzie mozna pobrac tego easymargo?

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

@germanup wystarczy wpisac w google, wyskoczy ci domena .cba i tam to jest.

A teraz wytłumacz nam jak zrobić. Id aj moze skana do tego.

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

Niby są takie na margoextedent ale nie wiem czy działają Nigdy nie istalowałem

To są dodatki...

@germanup

Rejestrujesz się, wysyłasz sms'a za 6,15zł (nie jest to ankieta). Ale mi AVG wykrywa to jako trojana. :P

Gratulacje... Te hacki to właśnie wirusy...

@Topic 

Nie ma żadnych hacków do margo. Tak jak pisało 99% to programy które wyłudzają twoje hasła i numery kont do banku i 1% to w ogóle nie działające programy...

Opublikowano

@germanup

Nie jestem developerem easy margo i nie placa mi za reklame. Wiem tylko ze wersja premium dziala swietnie (przynajmniej na mozilli 19. Mialem testowalem bana nie dostalem 60 lvl wbity.

Ps avg jest zbyt czuly i slaby tak samo mcaffe esety czy inne avasty. Jedyne dobre antywiry to gdata i kaspersky a z darmowych yac. Yaca nie da rady juz sciagnac ze skanem wirusow bo trzeba kupic premium ;3 ja naszczescie mam instalator starego yaca i nie raz uratowal mojego kompa po spotkaniu w zatoce.

Opublikowano

Jedynie na elity, tytanów. Tylko na tytanów komp musi stać 24/7 przez około tydzień ( i musi być w grp z jakąś ekipą na tytka xD).

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...