Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działa leaguesharp, niestety w wersji BETA.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://www.joduska.me/forum/topic/24071-guide-how-to-use-the-beta-builds-of-leaguesharp/

Temat został natychmiast zablokowany, nie wiem z jakiego powodu.

Prawdopodobnie joduskame nie wyraża zgody na używanie jego update'u bez uprzedniego oficjalnego zatwierdzenia. Jeżeli ktoś chciałby zrobić to na własną rękę, poszukajcie github'a od joduski, tam wstawia swoje update'y. Jest to ryzykowne, nie wiem czy są już one sprawdzone pod kątem wykrywalności przez RIOT. Nie polecam tego robić i nie biorę odpowiedzialności za bany, aczkolwiek jeżeli ktoś jest zdesperowany...

Opublikowano

Mógłbyś podać download? Mam też pytanie, gdzie się zarejestrować? Bo korzystałem wczoraj z wersji bez logowania a dziś nie mogę bo ten update był.

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

Mógłbyś podać download? Mam też pytanie, gdzie się zarejestrować? Bo kożystałem wczoraj z wersji bez logowania a dziś nie mogę bo ten update był.

KoŻystałem XDD

Co do tematu to #L nie działa w wersji BETA wiem bo pobrałem to

a07a9c1d7603fee5.jpg

Opublikowano

kolego nie ma l# pod 5.2 jeszcze dlatego nie możesz, a nie że nie masz konta.

Wiem, że nie ma. Chodzi mi o to, że nie wiem jak się zarejestrować w L#, już sobie z tym poradziłem.

Tak myślałem, jak się dobrze oriętuje to kiedyś L# pisało, że zawsze będzie darmowy.

KoŻystałem XDD

Co do tematu to #L nie działa w wersji BETA wiem bo pobrałem to

Wiem, wiem, czesem zdażają mi się małe błędy ort.  

Jaki błąd ci wyskakuje?

Regulaminowa Sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...