Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Nietypowy na Blitzie

Prawilnerapsy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gram już w lige spory czas aktualnie mam gold v (poprzedni sezon gold 2).Zauważyłem(bynajmniej na eune),że poziom wzrósł i jest ciężej niż wcześniej ale nie odbiegając od tematu.Dziś zdziwił mnie pewien premade bot.Zazwyczaj gracze budują core itemki potem zależnie od przeciwnika,przeliczników,sytuacji itp.Różdzki budowane przez SivHD w celu strolowania przeciwnika wyglądają ciekawie oraz krwiopijce na zedzie(chyba budowane przez Bjergsena jak dobrze pamiętam).Nietypowe buildy testuje się na normalach zazwyczaj a dziś,gram sobie udyrem w jungli widze,że bot ciśnie jak poje**** lece do bazy przeciwnika nagle widze,że blitz robi reda hmm.W sumie to mnie to nie zdziwiło(w goldzie na eune już mnie nic nie zdziwi xD) ale jak spojrzałem na ich buildy to sie zdziwiłem.Twitch z 2 widmowymi (ten itemek pod as) i blitz z tym itemkiem pod as(nie pamietam nazwy taki niebieski co się zazwyczaj na teemo buduje).Te buildy się sprawdziły ale czy warto ,,kserować'' 2 te same itemki? Oraz czy blitz pod full ap się sprawdza w obecniej mecie?

Opublikowano

co do budowania tych samych itemkow zalezy.
zbudownie 3x essence reaver moze dzialac bo cdr lifesteal i ad Ci sie zestackuje ale 2x bt nie bedzie dzialac bo lifesteal sie nie stackuje w nich.

2x hurricane.. ale po co? jesli myslal o attack speedzie to wolalbym juz hurricane+phantom. phantom ma 20% mniej ale ma kryta i pasywke.

Ap blitz hmm, mysle ze dziala fajnie ale 4fun, op napewno nie jest.

rYD9JSA.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...