Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do diamentu ! - Kysoha

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. 

Ostatnio spadłem z diaxa i staram się ponownie go wbić :D

Dzień 1

Obecnie platyna 2 i 20lp.

mecze z wczoraj :

8197914224400311331764.png

Dziś planuję grać tylko nową tristaną ap na midzie xD

Dzień 2

­Bardzo prawilne gierki :D

Oby to 100% utrzymało się jak najdłużej :D

no 100% już nie ma ale 90 to też źle nie jest, Wiem, że miałem grać tristaną ale po meczu na botach stwierdziłem, że większy potencjał jest w kaliście aniżeli w tristanie pod AP

tak z dzisiaj podsumowując :D

6 meczy kalistą - 5 win 1 lose. Penta i Quadra też wskoczyła

3843614224760221331764.png

7085114224760221331764.png

dodatkowo warto dodać, że teraz jestem już w Platynie 1 :) tak więc jutro lecimy po diament :)

jeśli ktoś chce śledzić moje poczynania zapraszam tutaj :) :

http://eune.op.gg/summoner/userName=b%C3%A8st%20vayne%20kor%C3%A8a

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Opublikowano

no 100% już nie ma ale 90 to też źle nie jest, Wiem, że miałem grać tristaną ale po meczu na botach stwierdziłem, że większy potencjał jest w kaliście aniżeli w tristanie pod AP

tak z dzisiaj podsumowując :D

6 meczy kalistą - 5 win 1 lose. Penta i Quadra też wskoczyła

3843614224760221331764.png

7085114224760221331764.png

dodatkowo warto dodać, że teraz jestem już w Platynie 1 :) tak więc jutro lecimy po diament :)

jeśli ktoś chce śledzić moje poczynania zapraszam tutaj :) :

http://eune.op.gg/summoner/userName=b%C3%A8st%20vayne%20kor%C3%A8a

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Też trochę grywam Kalistą, mógłbym cię o coś zapytać? ;p Czemu huricane jako pierwszy item? Wiele osób go rushuje, ja jednak zostaję przy IE. Wiem, że ładnie skaluje się z E, ale jak to jest z early game? Czujesz wtedy dmg? Jak z farmą pod turretem?  Jeśli już hurricane - potem lepszy BT czy IE? Oba itemy dają sporo ad, jednak różnica między lifestealem a krytami jest spora.

Opublikowano

Też trochę grywam Kalistą, mógłbym cię o coś zapytać? ;p Czemu huricane jako pierwszy item? Wiele osób go rushuje, ja jednak zostaję przy IE. Wiem, że ładnie skaluje się z E, ale jak to jest z early game? Czujesz wtedy dmg? Jak z farmą pod turretem? Jeśli już hurricane - potem lepszy BT czy IE? Oba itemy dają sporo ad, jednak różnica między lifestealem a krytami jest spora.

generalnie po zbudowaniu huricana masz swobodę w farmie. Farmiac nakładasz stacki na 3 miniony co pozwala mocno pushować. Maxujesz E rzecz jasna. Farma pod wieżą jest banalna nawet bez pomocy suppa. Magów tradycyjnie hit E

Ja następny buduje BT. Ew. Zbuduje statica jeśli potrzebuje mobilności.

Oo widzę, że mocna Kalista u Ciebie. Jakieś porady co do utrzymania się na linii?

prowadź wymiany do okolo 5stacków na E. Eksploduj i farm dalej. Kalista jest potężna na linii

Powodzenia, ja gdy chce picknac adc to mi nie dają :(

dziękuję :) ja w lobby wysyłam link do lolkinga. Jak zobaczą staty to sami proszą abym grał kalistą xD

Mainujesz ADC czy Kalistę ? Haha, jak stanie się instabanem to Cię znajdę ! :D

adc (tris jinx vayne). Nie bij :c

ciekawe z tym hurricanem na kaliscie na pewno wyprobuje i powdozenia

potężny item. Nakłada stacki na 3 przeciwników więc praktycznie buildem jaki stosuje zabijasz 3 osoby zamiast jednej (bo w dużym stopniu stawiam na as i generalnie mobilność). Dziękuję :)

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...