Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to z jakimi rangami gram mecze turniejowe wpływa na szybszy wzrost rangi?

Maticzacza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorki za trochę zagmatwany temat, ale jestem początkujący w cs:go i mam kolegów z bardzo wysokimi rangami (prawie global elite) i jasne jest to że jak jestem z nimi w lobby to mi dobiera przeciwników z podobnymi rangami, i mam pytanie: Czy to jakie osoby zabijam ma znaczenie? Czy jeżeli będę grał z moimi kolegami z bardzo wysokimi rangami i będę zabijał wyższe o wiele Rangi, to czy szybciej ranga mi się powiększy niż jakbym grał z samymi silver 1, 2 ? Np z większymi rangami ranga się powiększy po 1-2 meczach a z silverami po np 5-6 meczach? Pozdrawiam

Opublikowano

Tak, to ma znaczenie. Jeżeli w pokoju są 3+ więcej osób z global, to traficie exactly na globali. Jeżeli tylko 1 osoba, to traficie gdzieś tak w środek. Im większą range zabijesz, tym więcej niestniejących "pkt" dostajesz.

3adb6317fc.png

Opublikowano

Czyli, jak będę zabijał globale czy inne wysokie rangi to po szybszym czasie awansuję range np po 2 meczach niż jak bym zabijał silverów?

Tak, to ma znaczenie. Jeżeli w pokoju są 3+ więcej osób z global, to traficie exactly na globali. Jeżeli tylko 1 osoba, to traficie gdzieś tak w środek. Im większą range zabijesz, tym więcej niestniejących "pkt" dostajesz.

Czyli, jak będę zabijał globale czy inne wysokie rangi to po szybszym czasie awansuję range np po 2 meczach niż jak bym zabijał silverów?

Opublikowano

Tak to ma znaczenie. Gdy grasz na wyższe rangi, dostajesz więcej ukrytych pkt., które odpowiadają za twoją rangę. Oczywiste jest też to, że jeśli zawsze będziesz ostatni w tabeli, nie będziesz wygrywać, zabijać i nie będziesz miał mvw to nie awansujesz.

Jeśli dopiero zaczynasz grać to i tak proponowałbym ci rozegrać 10 meczy sam i sprawdzić jaką da ci rangę. Szczerze wątpię, że po 10 meczach wywali cię do legendary eagle albo suprieme.

Opublikowano

Tak to ma znaczenie. Gdy grasz na wyższe rangi, dostajesz więcej ukrytych pkt., które odpowiadają za twoją rangę. Oczywiste jest też to, że jeśli zawsze będziesz ostatni w tabeli, nie będziesz wygrywać, zabijać i nie będziesz miał mvw to nie awansujesz.

Jeśli dopiero zaczynasz grać to i tak proponowałbym ci rozegrać 10 meczy sam i sprawdzić jaką da ci rangę. Szczerze wątpię, że po 10 meczach wywali cię do legendary eagle albo suprieme.

Nie da sie po 10 meczach wbic supreme, lem max. 

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...