Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który serwer wybrać? Ile graczy ma NFSW?

Koxownik1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ile dokładnie ludzi gra w to ? Bo jestem bardzo ciekawy ;d

W NFSW jest ok. 29,667 (ta liczba stale się zmienia, ale na chwilę obecną wygląda tak) aktywnych graczy. Aktywnych - biorących udział w rankingu (po prostu grających, bo jeśli nie Twoje ostatnie czasy w wyścigach zostały zarejestrowany ponad 60 dni wstecz, to zostajesz z niego wykluczany i wracasz dopiero, jeśli przejedziesz wyścig).

Zarejestrowanych kont są miliony (w tym znaczna część zbanowanych, masa multikont i użytkowników, którzy już nie grają, albo zarejestrowali się tylko z ciekawości).

Mimo wszystko jest z kim pograć, szczególnie polecam serwer APEX - gra tam więcej ludzi (w tym też polaków) i działa tam większość wirtualnych klanów (w tym też MPC Racing Team).

HB5fLf7.png

Opublikowano

A mam małe pytanie żeby nie tworzyc nowego tematu już.

Działa może spowrotem juz chat ?

Duzo hackerow jest podczas wyscigow czy da sie normalnie grac ?

Opublikowano

A mam małe pytanie żeby nie tworzyc nowego tematu już.

Działa może spowrotem juz chat ?

Duzo hackerow jest podczas wyscigow czy da sie normalnie grac ?

Chat globalny od dawna nie działa (jet wyłączony).

Cheaterzy podczas wyścigów to rzadkość, jak znajdą się w wyścigu i będą oszukiwać, to długo potem nie pograją ;)

Tu jest temat odnośnie cheatowania - http://www.mpcforum.pl/topic/1348006-dyskusja-hacki-boty-trainery-i-ich-wykrywalno%C5%9B%C4%87-banowanie-graczy-dzia%C5%82ania-studia-quicklime-games/, nie zaśmiecaj innych ;)

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...