Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dywizja

ZEFIR123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Mam pytanie.

Przed placementami byłem w plat 5.

Moje mmr obecnie według op.gg to 1930.

Na razie mam 3 win 3 lose.

Zakładając najgorszy scenariusz czyli 3 win 7 lose to w jakiej dywizji bedę? Szans na platynę raczej nie ma?

Opublikowano

Ja na smurfie byłem s4 i po 3/7 b5.

Ale tam miałem mmr 900 zagrałem 4 rankedy do serii i mmr 1000.

Myśle że mmr przy tych plejsmentach ma duże znaczenie.

Opublikowano

Gold V, wiem bo miałem plat IV i 1980 mmr, w placement wygrałem 3 pierwsze gry, po czym miałem największy loosestreak od sezonu 1 i przegrałem 7 pod rząd w 2 dni :) Wylądowałem w gold v :)

Opublikowano

Pocieszę Cię tym, że skoro miałeś już wcześniej tę platynę, to dasz radę ją wbić i w tym sezonie tak jak ja :) Na west trochę ciężej bo gracze mają tutaj w gold ego na poziomie challengera, szkoda tylko, że skilowo brakuje i ciężko carrować samemu :) Ale nie ma rzeczy niemożliwych, najważniejsze to bez spiny grać swoje, opcja /mute all bardzo przydatna. Ewentualnie grać duo z kimś z podobnego elo przed placementami, wtedy masz zawsze jednego "retarda" mniej w drużynie, jak to ujął wczoraj na streamie dziecko słońca Kubon :)

Opublikowano

Moi znajomi to same silvery więc duo raczej odpada xD

Ogólnie mecze są na wysokim poziomie ostatnio mi się tylko trafił taki team jax 0/7 master na 0/7 a w enemy team evelyn 14/0 także pograne-.-

Opublikowano

Przeciez nie da sie zobaczyc swojego mmr idioci, mozecie sie go tylko domyslac

Ja mialem plat V i strasznie niskie mmr bo mialem lose streak 12 meczy z rzedu a potem w pre sezonie trollowalem gry bo myslalem ze nie wroce do lola, wygralem 8na10 i mam platyne V tylko normalnie punkty dostaje wiec worth

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Byłem w G1 wygrałem 5 meczy i jestem w G5 szczerze nie wiem do końca od czego to zależy ale na P masz szansę. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Byłam plat V z wysokim MMR (za wina dostałam +24), zrobiłam 4/6 bo fajnie se pójść afk dostałam Silver I, więc nie licz na powrót do platki jak zrobisz 3/7 :D 

Opublikowano

Przeciez nie da sie zobaczyc swojego mmr idioci, mozecie sie go tylko domyslac

Ja mialem plat V i strasznie niskie mmr bo mialem lose streak 12 meczy z rzedu a potem w pre sezonie trollowalem gry bo myslalem ze nie wroce do lola, wygralem 8na10 i mam platyne V tylko normalnie punkty dostaje wiec worth

Tak k***a jesteśmy debilami i nie wiemy, że riot ma własne algorytmy na obliczanie mmr, a te z lolkingów i innych gówien są tylko dla przybliżenia naszej pozycji na liście.

Ucz nas o wielki Bogu tej gry.

Opublikowano

Dzisiaj grałem 2 rankedy i mam teraz 4 win 4 lose MMR na op.gg już 1810 -,-. Najgorsze że teraz odpaliłem rankeda znalazło mi grę i "pobieranie danych z serwera" trwało to z 2-3min więc wyszedłem. Czy to zaliczy mi jako przegraną do placementów? 

Opublikowano

Masz bardzo małę sznase na palt5, obstawiałbym że wylądujesz w goldzie II :/

Najgorsze że teraz odpaliłem rankeda znalazło mi grę i "pobieranie danych z serwera" trwało to z 2-3min więc wyszedłem. Czy to zaliczy mi jako przegraną do placementów? 

Jeżeli wyszedłeś w lobby to z tego co wiem nie zalicza się to jako przegrana, lecz moge się mylić :P

Opublikowano
Nie gram w tą gre.

Jeżeli zasługiwałeś na paltynę to wbijesz ją spowrotem.

Masz cały sezon na dostanie się do ligi która cię zadowoli, więc zamiast się poddawać powalcz :)

Opublikowano

Powoli zaczyna mi sie to nudzić.

Czasami nawet uda sie zagrać fajny meczyk, ale 3/4 meczy to feederzy i trole. Dzisiaj trafiły mi się 3 afki w teamie top po first blodzie poszedl na afka bot to samo-,-. A w ostatnim meczu rengar padł na jungli w 3 minucie potem miał 2/13 a heimer 1/5. Dodam że wtedy jeszcze dobrało mi samych goldów 2+. Ciekawe jak to będzie teraz gdy mam MMR 1600...

Opublikowano

3 winy i 7 lose wrzuci Cię raczej na pewno do Golda ale jeśli ładnie zagrasz to kto wie. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...