Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedam konto CSGO/1.6/ISAAC/MW3 tanio

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konto steam
Metoda kontaktu: pw, skype jasieeks (24/7) 
Opis rzeczy: konto steam z kilkoma grami + ok. 30 z giveawayów, tak zwane darmówki
Oczekiwana/oferowana cena: 40 zł psc lub paypal, oczywiście do negocjacji 
Zdjęcia/inne informacje:u5rj47.jpg

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

czy w cs go masz jakieś skiny lub coś ? i poproszę spis wszystkich gier. Cs go jaka ranga ?

Opublikowano

Zainteresowany kontem w nfs world (60lv, dużo kaski, dobre autka, dużo power upów, troszke tych gold coinsów). Konto, przypisane jest do origin, na którym są gry (te darmowe, ale są)...

Konto warte swojej ceny. Nie, mów mi, że masz dużo gier ani innych bajerów, bo gry jak sam mówiłeś, były darmowe, więc są 0 warte.

Opublikowano

Zainteresowany kontem w nfs world (60lv, dużo kaski, dobre autka, dużo power upów, troszke tych gold coinsów). Konto, przypisane jest do origin, na którym są gry (te darmowe, ale są)...

Konto warte swojej ceny. Nie, mów mi, że masz dużo gier ani innych bajerów, bo gry jak sam mówiłeś, były darmowe, więc są 0 warte.

mam wykoksowane konto w nfs, 60 lv, max kasy, bardzo dużo aut, po kilka set power upów, same części ultra ;p

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...