Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Double tapping jak się go nauczyć?

DisneMar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przejdę od razu do mojego problemu.

Więc daję radę grać mapki tylko jednym przyciskiem, a jak dochodzi do jumpów czy streamów gdzie trzeba wykorzystać double tapping to się od razu wykładam.

Jest jakiś sposób, aby przećwiczyć takie sekwencje? Prosiłbym o podanie sposobu, ew. mapek do przećwiczenia. ;)

Opublikowano

Nie ma

Jedyny sposób to graj więcej, nie ma sensu szukać jakiś niewiadomo jakich mapek, każda która ma przynajmniej triplesy się nada (zwykle 3.75+ gwiazdek)

Jumpy wciskaj jednym przyciskiem, prędkość na nich jest niska, a dwoma palcami trudno o dobre acc

image1.png?uid=3801346&m=3

Opublikowano

Napiepszaj palcami w ławkę na lekcjach. Działa + denerwujesz nauczyciela/ke

Potwierdzone info.

A tak na serio to musisz po prostu grać i grać, nie nauczysz się jak będziesz marudził czy coś w tym stylu, musisz próbować grać takie mapy z double / triple clickami

Opublikowano

Ponoć cookiezi  miał ciężarki na palce do szybszego streamowania.... Ja osobiście też używam :D i są efekty ale możesz też jak @sebastianboss2 stukać palcami w ławkę :D

napiszesz mi dokladna ich nazwe? kupil bym sobie takie :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mialem tak samo, z czasem jakos przyszlo, nie proboj sie tego uczyc grajac altujac caly czas bo ci to wejdzie w nawyk i bedzie po tobie :P graj jakies 150bpm stream mapki to przyjdzie z czasem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...