Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Dragon Age inkwizycja mi pójdzie?

toltiobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. chcialem zapytać, czy jest jakaś drobna szansa, żeby poszła mi gra dragon age inkwizycja.                                                                                                   Mój sprzęt (jeżeli ten złom wogóle można tak nazwać)

Pamięć Ram: 1x4gb           Karta graficzna : Nvidia GeForce GT 520MX           Procesor: Intel Core i5-2430M CPU @ 2.40Ghz (czterordzieniowy)

3c893855fa50416930a631c33912b469.jpg

Opublikowano

Gram na ultra z shaderami i mam średnio 25 FPSów. Jak na mój komp to trochę słabo. Inkwizycja ma niskie "wymagania", ale w rzeczywistości są one trochę wyższe niż twierdzi EA. Spróbuj ustawić dosłownie wszystko na najniższe. Rozdziałka, jakość cieni, tekstur, aliasing itd. Ważne jest też zmniejszyć ilość procesów do minimum. Spotify, Steam i Skype wyłącz. Nie wiem czy to coś da, ale ja bym odpalił Origin w trybie offline. Jeśli korzystasz z Avasta (wyjątkowo spowalnia kompa, lepszy darmowy antywir od MS) to go wyłącz również. Grając offline go nie potrzebujesz, potrzebujesz pamięci operacyjnej. 

PS: nie jestem specjalistą. Piszę tylko to co bym zrobił na Twoim miejscu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dla reszty zainteresowanych radziłbym zawsze wyłączać "Origin w grze". Autorowi teraz to pewnie nie pomoże ale innym zaglądającym na pewno.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...