Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykonam Profesjonalny Trailer Serwera lub Mapy Minecraft

jankesadamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, od nie dawna zacząłem zajmować się nagrywaniem profesjonalnych trailerów serwerów lub map minecraft.
Jestem chętny do współpracy i otwarty na gotowe scenariusze od zleceniodawcy.
Oto test trailer'u który ostatnio nagrałem - https://www.youtube.com/watch?v=3MyuB12gUQk. Jak na razie nie posiadam więcej filmów ponieważ mam nową maszynę od kilku dni.
Na filmie widać że postać przerywa, jest to spowodowane chwilowym osłabieniem internetu i nie wystąpi to w trakcie produkcji twojego trailera.

Film zostanie także odpowiednio edytowany, dlatego będzie wyglądać naprawdę ładnie.

Jeśli chcesz u mnie zamówić trailer skontaktuj się ze mną przez wiadomość prywatną na forum.

Ostrzegam że ja nie reklamuje twojego serwera, tylko nagrywam reklamę (trailer) a ty dostajesz gotowe wideo.

Wszystkie kwestie odnośnie nagrywania oraz kontaktu ze mną, zostaną poruszone w prywatnej rozmowie na forum.

Trailer może zostać nakręcony w rozdzielczości 720p [HD] lub 1080p [Full-HD]

13_mpcforum-logo.png

Opublikowano

Jak dla mnie to jest to strasznie cienkie. Scenki przedłużone, napisy jak gotowe z iMovie a całe to nagrywanie "profesjonalne" wygląda jak kilka ujęć jakimś byle Frapsem na F1. Jestem na nie

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Opublikowano

Dzięki dzięki, iMovie to żeś pocisnął ;) tylko jedna sprawa, czytałeś co napisałem? Nagram wam pierwszy gotowy trailer to pogadamy :D

Ale jeszcze dodam że cienkie to może jest, bo robione w 10 minut więc nie oczekujmy z tego nagrania zbyt wiele, dałem co miałem

13_mpcforum-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...