Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klasy do wyboru .

MrLeszczuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 
Mam pytanie odnośnie klasy postaci w NW (tak wiem że jest taki temat ale tu chodzi mi o coś innego i wydaje mi się że tam już nikt nie czyta)
mam już jedną postać CW na 60 LvL i tak chciałem sobie stworzyć nową klase postaci tylko nie wiem jaką wybrać . 
I tylko o tych 3 klasach myślę : DC(Oddany Kapłan), TR(Łotrzyk) i GWF(Spec od broni dwuręcznej). To którą z tych trzech klas wybrać, którą polecacie, którą najlepiej się gra ?

Opublikowano

Kwestia zależy od indywidualnych predyspozycji. W skrócie DC trzyma się na dystans; TR bardzo bliska przeciwnika, ale głównie 1 vs. 1; GWF też trzyma sie blisko przeciwnika. Potrafi wiele obrażeń przyjąć na siebie.

Ja grałem DCkiem i powiem, że leczenie, teraz możliwość zadawania dmg, sprawia, że gra tą postacią nei nudzi się. Jeżeli miałbym wybierać spośród nich, to znów zacząłbym klerykiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...