Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Urgot

Czuowiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Jak myślicie, urgotem można wyjść z brązu? :D Chodzi o to że to jest baaaardzo rzadki pick i pewnie mało osób umie na niego grać i może okazać się op. Co o tym sądzicie? I gdzie urgotem się lata? Na topa?

Opublikowano

Urgota nie raz widziałem na adc, ale preferuję topa. Zazwyczaj tak jest że ludzie nie wiedzą jak na niego grać, ale tutaj trzeba również posiadać umiejętność grania nim. Bez tego ani rusz, tak więc kilka/kilkanaście normali i może Ci się uda wyjść z brązu. ;)

Opublikowano

Urgota nie raz widziałem na adc, ale preferuję topa. Zazwyczaj tak jest że ludzie nie wiedzą jak na niego grać, ale tutaj trzeba również posiadać umiejętność grania nim. Bez tego ani rusz, tak więc kilka/kilkanaście normali i może Ci się uda wyjść z brązu. ;)

Rzekłbym nawet, że kilkaset normali, po kilkudziesięciu/kilkunastu mógłby nie ogarnąć mechaniki w 100%. Grać możesz, tego się nie pickuje, bo ta postać to raczej niewypał :P Próbuj ADC. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak mnie wkurza to, że Urgot jest dla większości osób fatalną i znienawidzoną postacią, sorry ale to głupie, to, że ma specyficzną przestarzała mechanikę (no sorry do nowych postaci nie należy) to nie znaczy, że jest słaby, wypadł z mety i w ogóle ale tak serio to każdym championem da się wycarrować drużynę tylko trzeba umieć. Moim zdaniem Urgot obecnie jest dobrym pickiem na Top'a może wrzucać pod wierze co w połączeniu z postacią z wysoki burstem daję niesamowite wyniki. 

Odwalcie się od tego Urgota, bo nie jeden by was zmiótł na SoloQ. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...