Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra nie dziala Płynnie

Stringus xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otuz mam pewien problem od kiedy kupilem komputer stacjonarny to mam problem z zacinajacymi sie grami , ale przejdzmy do bf'a 
Gdy gram w kampanie to gra chodzi plynnie ale zacina sie gdzies na 10 sekund i puszcza lag mg grac dalej i tak w kolko a gdy gram w multi to gra czasami sie zatnie na pare sekund ale nie chodzi płynnie tak jak powinna 
Moj sprzet 
Procesor : Intel Core 2 duo 2x 3.00 
Ram : 4gb 
Grafika : Ati Radeon R4670 hd 1 Gb ( Sterowniki nie sa najnowsze , nie mg znalesc innych ) 
Zasilacz : 600 wat iBOX 
Windows 7 64 bit 
Gram na low na rozdzialce 1360x760 
Prosze o odp z gory dziekuje 
Jeszcze jedno , Moglby ktos mi podeslac sterowniki do mojej karty graficznej Takie optymalne dla te gry :3

Opublikowano

A Nwm nawet Ci powiem , ale w biose pisze ze mam 51 'C Na procesorze a na grafie mam 25-30 

Dodam ze podkrecilem procesor z 2 x 3.00 na 2 x 3.50 I jeszcze gorzej laguje sie , Teraz mam inny problem , " Battlefield przestal dzialac "

Opublikowano

Mam podobną sytuację. U mnie wygląda to trochę inaczej, ale podobnie. Procek ma sporą temperaturę, użycie bliskie 100% i klatki co jakiś czas spadają mi z 60 do 5 :P

W tym tygodniu dam kompa do informatyka i dowiem się, czego to jest wina. Kto wie, może tobie też to w jakiś sposób pomoże :)

Jak dowiem się więcej, to ci napiszę :P

Opublikowano

Moze spada Ci taktowanie procesora podczas gry? Nie wiem czy w Intelu tez jest tzw. Throttling ale u mnie na AMD bylo takie zjawisko, pobierz program CPU-Z i pogram troche w BF'a, jak zaczna sie lagi to odpal program i sprawdz jaki masz "Core Speed", u mnie z 2400MHz spadalo na 1300MHz i tak w kolko, ewentualnie wylacz AERO w systemie(lub paradoksalnie wlacz, w CS'ie mam lagi na wylaczonym :O).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...