Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie przez internet

Skayblas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje serwis gdzie mozna zarobic realne pieniadze za czas poswiecony np na robienie reflinkow,ogladnie reklam itp?

nie chodzi mi oczywiscie o kokosy ale np 4zl/h

Opublikowano

Jeśli chcesz zarabiać grosze na miesiąc to proszę bardzo,lecz jest to bardzo żmudne i czasochłonne.

Nie opłaca się zarabiać przez internet,jestem na NIE

Opublikowano

po przeszukaniu internetu znalazłem kilka serwisów gdzie zarobek szacuje w najlepszym wypadku 1zł/2h ciągłego klikania oraz wiele piramid-naciągaczy. więc skoro wy też nic nie macie to znaczy że nic nie ma. pozostaje wymyślić coś twórczego

Opublikowano

Są inne, lepsze sposoby na zarobek w internecie, ale trzeba znać sposoby. Co do refflinkow to używaj ich tylko gdy masz jakąś stronę albo kanał na yt.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Metod zarobku w internecie jest mnóstwo nie każdy zdaje sobie z tego sprawę to ile zarobisz zależy wyłącznie od Ciebie i twojego zaangażowania oraz sposobu który wybierzesz . Nie ma jednego złotego środka , tak jak w realnej pracy tak i w internecie trzeba wykonać określone czynności by do czegoś dojść , pomijam tu klikanie w reklamy za grosze chyba że namówisz z 1000 osób by klikały na Ciebie wtedy "coś" zarobisz ,lub takie na których można zarobić duże pieniądze jeśli się tylko chce! np. Programy Partnerskie , PPA , skracanie linków itd .

Opublikowano

Jedyny sposób na zarobienie (realnych)pieniedzy w internecie jest własna twórczość. Youtube, blogi itp., na inne nie patrz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...