Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje Pomocy ! PILNE

konrazo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje aby do tego skryptu dodal ktos zeby bot bil tylko gdy potwor jest kolo mnie ;d a to jest ten skrypt : 

auto 500 listas 'PVP' | isattacking { say kaiten | say Hakke Kuushou | say Hakke Rokujuuyonshou | say Hakkeshou Kaiten }

Nick w grze : Konrazo
Level : 30
Rejon : EU
Kontakt : LOL ,

Chcesz ze mną pograć lub sprawdzić moje umiejętności ? dodaj mnie do znajomych w lolu.

Opublikowano

@konrazo

Nie rozumiem, po co ci to w tym skrypcie. 

WDG. mnie on jest wgl. źle napisany..

Jeżeli masz ,,isattacking'' , (jeżeli wgl. to jest dobre polecenie, bo nie pamiętam , dawno temu bawiłem się elfami) to będzie to bił gdy masz zaznaczonego targeta.

A skoro masz listas 'PVP', to po kiego ci do tego, bicie przy potworze?

.

Opublikowano

chodzi mi o to ze bije mi spelle w stylu exori gdy nie dobiegam do potwora i jest to bez sensu a listas pvp to tylko po to zeby nie wyswietlalo mi na caly ekran skryptu

Chcesz ze mną pograć lub sprawdzić moje umiejętności ? dodaj mnie do znajomych w lolu.

Opublikowano

Jest to jakieś combo? 

Na tym serverze są wgl exhausty?

Bo, w tym skrypcie nigdzie nie masz jakiegoś odczekania między walnięciem skillów.

Odpowiedz mi na te pytania, to napiszę ci od nowa schludny skrypt.

.

Opublikowano

Tak jest to combo i uzywa on skilli po kolei a gdy skonczy to od nowa ;d sa exhausty ale to combo polega na tym ze gdy on je konczy to moze je na nowo zaczac xD i ten skrypt dziala mi bez zarzutów lecz chodzi o to ze wolalbym aby używał go gdy potwor stoi kolo mnie ;d bo jest to na darmo marnowanie potow i oczywiscie mniejszy exp/h

Opublikowano

auto 500 listas 'PVP' | [isattacking && $monstersaround.1 >= 1] { say kaiten | say Hakke Kuushou | say Hakke Rokujuuyonshou | say Hakkeshou Kaiten }

nie jestem pewny czy będzie działało, ale jak będę na kompie to wyślę Ci pewniaka.

Opublikowano

@rafaeru

@konrazo

To powinno być dobrze, lecz nie jestem pewny. Dawno pisałem skrypty

auto 200 listas 'PVP' | if [$monstersaround.1 >= 1 ] && { isattacking ] { say kaiten | say Hakke Kuushou | say Hakke Rokujuuyonshou | say Hakkeshou Kaiten } }

.

Opublikowano

Zaraz wejde na otsa i wypróbuje :)

edit# niestety żaden ze skryptów nie działa ;D bot nie używa spelli

Opublikowano

tak :D w tym combo są 2 targety

Opublikowano

Jezu..

A czy bot nie zaznacza automatycznie potwora?

Myślę, że wystarczyło by takie cos :

auto 200 listas 'PVP' | if [$monstersaround.1 >= 1 ] { say kaiten | say Hakke Kuushou | say Hakke Rokujuuyonshou | say Hakkeshou Kaiten } }

.

Opublikowano

ok, zrobiłem działa na 100% sprawdzałem:

auto 200  listas 'PVP' | isattacking if [$monstersaround.1 >= 1] { say kaiten | say Hakke Kuushou | say Hakke Rokujuuyonshou | say Hakkeshou Kaiten }
Opublikowano

Jestem baaaardzo wdzięczny :) wszystko działa leci + :D

A temat można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...