Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

After121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. kupiłem batka parę dni po premierze. Mam problem dotyczący fpsów i lagów. Gra mi chodzi w poniżej 40 fpsów. mam tak że ścinki na 1-2 sek. a w najgorszym wypadku crashe. da sie jakoś temu zapobiec? gram na najniższych ust. Kolega mówił że pomoże zmniejszenie rozdzielczości z 1440x900 na niższą i graniu w trybie okna. czy to pomoże? nie chce instalować bfa na darmo, więc chce wiedzieć czy to pomoże :)

zDlszn.png

Opublikowano

A może parametry sprzętu podasz?

Nie mam szklanej kuli i nie wiem na czym Ty chcesz odpalić tego bfa

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Procek: AMD A6-3500 APU with radeon hd graphic

karta graficzna: nvidia geforce gts 450

rozdzielczość 1440x900

pamięć 4GB RAM

zDlszn.png

Opublikowano

Grafa już nie najnowsza. Próbuj obniżyć rozdziałkę, choć to raczej nie pomoże.

No i te 4 gb ram to trochę mało.

To też jest jednym z winowajców. Myślę, że po dokupieniu tak ze 2 gb ramu będzie chodzić choć trochę lepiej.

Mówię Ci, zostań na razie przy bf3.

No i tak wgl to gra na takiej rozdziałce i ścinach sprawia Ci przyjemność? Jak ja miałem słabszy komputer to wolałem się wstrzymać i zbierać na nowy, niż wkurzać się na ciągle lagi i ściny.

Opublikowano

Powiem tak, wystarczy mi 40-50 fpsów z maluteńkimi ścinkami ale nie częstymi oraz najniższymi ustawieniami. Kasy na nowy sprzęt nie mam gdyż jeszcze się ucze więc o nowym sprzęcie puki co nie myśle :P

zDlszn.png

Opublikowano

Jak na razie krucho z kasą to mówię Ci, pograj w bf3. Ja też teraz sobię trochę odpuszczę bf4 na rzecz "trójki".

Opublikowano

zaktualizuj sterowniki, i wylacz mantle, bo na dluga mete sie rozjezdza, tez tak mam na ultra jak gram to wole grac na Directx'ie 11 niz na mantle, dx jest stabilniejszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...