Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Ciekawa postać, niekoniecznie łatwa..

virtuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem dość starym graczem smite (grałem jeszcze na becie, kiedy potrzebne były klucze) ale zrezygnowałem. Wróciłem teraz do gry i nagle bogów zrobiło się tyle że łooo (grałem jak wszedl Amor,) Jak wygląda meta? Jak ogarnąć masę tych trybów? :D

Jestem weteranem LoLa (3 lata grania), Smite nie sprawia mi większych problemów więc postać nie musi być łatwa, ale chce mieć jak największą frajdę z gry :D Możnaby też dodać efektowny build dla tego boga :D

Wydaje mi się że nie ma tu runek, masterek albo ja ich zwyczajnie nie widze

@Zalogowałem się na stare konto, za czasów bety za każdy lv dostawało się gemy, mam ich teraz ponad 600 czyli mogę kupić skina albo 3 postacie :D

Mam Odina i tego Smoka, który kiedyś był AuKuangiem a teraz jest jakimś Kulumulo

Dodatkowo teraz przy tworzeniu konta dostaje się inne postacie za darmo, ja mam Artemis,Kali i Starego SunWukonga (HunBatza) no i do tego Ymira i Ra (+ Solar Eclipse i Alienware skiny lel) :D

Opublikowano

No to tak tu masz sprawę mety 

http://www.grappul.com/ratings

co do trybów na razie graj arenki,jousty,sieg jeśli nie masz 25lv+ to nie graj Conq bo na tym lv są same trolle,afki i nooby (chociaż zdarzają się również na 30lv)

Jeśli chcesz jakąś trudniejszą postać to polecam ci Serqet a bulid to by wyglądał tak

Warrior Tabi , Jotunn's Wrath , Deathbringer , Malice , Titan's Bane , Magi's Blessing 

co do Masterek to są ale musisz wbić tam parę pkt i będzie ci zaliczać max.masterki na bogu to X :P

Za pobranie Cursa i zagranie z nim 5 meczy dostajesz skin do Apollo i 200 gemów za 1 wygrany mecz 

-Za suba na yt dostajesz skina do nowej Nu Wy

-nie wiem czy jest jeszcze promocja do skina Frostfang Fenrir

-możesz dostać skina do Ymira ale musisz tam nagrywać parę godzin na twichu ;x  

-Możesz również wyrwać nowego skina do Tyra ale musisz mieć 3 zaproszonych typkow z reflinka i muszą wbić 15 lv

ogl tak żeby nie było możesz również zdobywać Gemy za free :) 

musisz jedynie logować się przez cały tydzień ogl możesz też gemy dostać z eventów które są dość często

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

No to tak tu masz sprawę mety 

http://www.grappul.com/ratings

co do trybów na razie graj arenki,jousty,sieg jeśli nie masz 25lv+ to nie graj Conq bo na tym lv są same trolle,afki i nooby (chociaż zdarzają się również na 30lv)

Jeśli chcesz jakąś trudniejszą postać to polecam ci Serqet a bulid to by wyglądał tak

Warrior Tabi , Jotunn's Wrath , Deathbringer , Malice , Titan's Bane , Magi's Blessing 

co do Masterek to są ale musisz wbić tam parę pkt i będzie ci zaliczać max.masterki na bogu to X :P

Za pobranie Cursa i zagranie z nim 5 meczy dostajesz skin do Apollo i 200 gemów za 1 wygrany mecz 

-Za suba na yt dostajesz skina do nowej Nu Wy

-nie wiem czy jest jeszcze promocja do skina Frostfang Fenrir

-możesz dostać skina do Ymira ale musisz tam nagrywać parę godzin na twichu ;x  

-Możesz również wyrwać nowego skina do Tyra ale musisz mieć 3 zaproszonych typkow z reflinka i muszą wbić 15 lv

ogl tak żeby nie było możesz również zdobywać Gemy za free :)

musisz jedynie logować się przez cały tydzień ogl możesz też gemy dostać z eventów które są dość często

Mam na smurfie 18 lv, gram conquesty, zero afków i feederów ;).

A co to tematu to polecam Kali, pewnie nie grałeś tą zreworkowaną, ale jest ekstra :D. Tylko często banowana na rankedach :/

Opublikowano

Nie wiem czemu nie mogę robić screenów z tablicy wyników, zostaje sam czarny obraz.

5 gra z kolei, normal. 5 przegrana, same afki, ludziem mający po 0/10. Dziwne że nigdy nie trafiają się tacy przeciwnikom. Raz zdarzyło mi się miec 11/2 a i tak przegrałem, bo mój team był coś w stylu 8/16. Poza tym strasznie dużo ludzi ma smurfy, ciężko grać nowemu graczowi. Ten system doboru jest beznadziejny, mimo że dobrze nie gram zawsze ja dostaje ludzi którzy mają myszkę po raz pierwszy w ręku :/

@edit: zacząłem wygrywać, mniej więcej gre ogarniam powoli, mam 7lv. Kupiłem Hadesa, po 3 grach nie mam żadnej przegranej https://account.hirezstudios.com/smitegame/match-details.aspx?match=131119863, wydaje mi się że powolutku się rozkręcam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...