Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nie dostac bana w cs ?

KaczusNow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano mam maly problem, a mianowicie od okolo dobrego miesiaca a nawet dwóch dostaje bana na mecze turniejowe i moje pytania brzmią:

1. Czy da sie tak zrobić ze jak dostane bana na 7 dni to potem ja znowu dostane to już na krótszy okres np na 30 min :)

2. Czemu jak dostalem juz ub ze wywalono mnie ze zbyt wielu meczy,a potem mnie wywalą pierwszy raz po tym ub znowu dostaje ze mnie wywalono ze zbyt wiele a to pierwszy raz po ub o.O

Opublikowano

Siemano mam maly problem, a mianowicie od okolo dobrego miesiaca a nawet dwóch dostaje bana na mecze turniejowe i moje pytania brzmią:

1. Czy da sie tak zrobić ze jak dostane bana na 7 dni to potem ja znowu dostane to już na krótszy okres np na 30 min :)

2. Czemu jak dostalem juz ub ze wywalono mnie ze zbyt wielu meczy,a potem mnie wywalą pierwszy raz po tym ub znowu dostaje ? 

Z tego co piszesz widac ze norotycznie opuszczasz mecze wiec nawet nie mysl dlaczego jest tak a nie inaczej, będziesz karany do oporu, gra jest po to zeby grac a nie opuszczac mecze.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Odczekaj dwa tygodnie i kara się skróci.

Nie wywalaj innych osób, to też bana nie dostaniesz.

3adb6317fc.png

Opublikowano

@2up Tylko ja meczy nie opuszczam :P Wole pograc w turniejowe niz jakies deathmecze nawet jesli mam tzw Noob team to i tak czasami cos sie da ugrac i nawet wtedy nie wychodze z meczu :)

@Adrjan Aha ok dzieki :)

Opublikowano

1. Jeżeli wychodzisz z MM'a czyli "gra ze znajomymi " masz 3 minuty na dołączenie do gry inaczej Kara 30 min ban /1h/24/7 dni . jeżeli nie bd banowany przez 1 mieś automatycznie kasuje ci się ban i zaczynasz od nowa 30 min 1 h itd...

2.Kup nowy internet/komputer .

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...