Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vi - Drake na 3 lvl-u to nie problem!

bonckyTTB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedna sprawa, dla mnie lepiej było by gdyby było słychać dźwięki z gry a muzyczka w tle grała ciszej.

Czemu grasz na niemieckiej wersji LoL'a?

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

Opublikowano

Mieszkam w Niemczech od niedawna i ucze się języka jak tylko moge, a wiadomo że angielskiego nauczyłem się najwięcej z gier to z niemieckim może też tak będzie :P

Opublikowano

Lolking.net :P w sumie 3 esencje na attackspeed I to tyle zmian i w masterkach na movement speed dałem sobie. Zapraszam do subskrybcji

Opublikowano

@bonckyTTB stary, normalnie uwielbiam Cię! <3

Dzięki tobie wygrałem ostatniego rankeda serii, nawet nie wiedziałem że ta prze fantastyczna Vi tak potrafi!

p3e8kt.jpg

W 20 minucie mieliśmy 3 drake, robiłem już czwartego jednak Winnionsy dobiły nexusa. :D

Opublikowano

@NevDii strasznie miło słyszeć, jeśli coś nowego obczaje to wrzuce na yt ;p łapka w gore na yt, komentarz czy subek mnie ucieszy :P

Opublikowano

Strasznie dobre :D Już można shaco, udyrem, nocturem i vi zrobić szybko smoka.

Fiddlestick też potrafi.

Opublikowano

Pierwszym razem mi nie wyszło, ale świetnie idzie coraz lepiej, oczywiście MEGA DZIĘKI.

Co tu może nie wyjść? Ja dziś na rankedzie w 20 którejś minucie 3 drejki miałem ;p

Opublikowano

Vi można a ja tera robiłem dreka warwickem na 3 lvlu :) spoko nawet połowa hp nie spadała : )

@Edik

P.S 

Współczuje, czemu bo sam się uczyłem 9 lat niemieckiego i gówno umiem tak to powiem, a Angielski  łatwo :) oczywiście wszystkiego się nauczyłem przez gry xD.. Niemiecki to trudny język .

RITO TO MAŁPY KTÓRE ŚPIĄ NA PIENIĄDZACH 

Opublikowano

aatrox też na easy zrobi smoka, i nawet mu poniżej 3/4 hp nie spadnie, ostatnio na soloq takiego ogarnietego junglera trafiłem ;p , a co do poradnika spoko, pomagasz ludziom, bo w tym sezonie szybki smok to szybki boost , więc ggwp ziomek pozdrawiam i polecam : D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...